Razvoj bebe

Detaljan vodič za razvoj bebe iz mjeseca u mjesec. Kako biste doznali više o razvoju svoje bebe jednostavno odaberite članak koji odgovara bebinoj dobi i otkrijte što vas očekuje. Pratite razvoj bebe i uživajte u svakom danu.

razvoj bebe, 21 mjesec
Razvoj bebe

Razvoj bebe: 21 mjesec

Beba koja ima 21 mjesec voli preslagivati stvari po svom ukusu i svoje igračke složiti po svom ukusu. Ovo je i vrijeme kada je dnevna rutina posebno bitna. 
35 mjeseci, razvoj bebe
Razvoj bebe

Razvoj bebe: 35 mjeseci

Male laži u dobi od 35 mjeseci znak su da dijete kognitivno odlično napreduje. Ispravite ih i pokudite, no laži znače da dijete ima uredan kognitivan razvoj.
razvoj bebe, 25 mjeseci
Razvoj bebe

Razvoj bebe: 25 mjeseci

Tek nakon što mališani pređu drugi rođendan počinje otkrivanje slobodne volje, ali i kako je nametnuti drugima. Također, ovo je doba kada klinci postaju tvrdoglavi, ali to je dobra vijest jer znači da odrađuju hrpu kognitivnog razvoja.
27 mjeseci, razvoj bebe
Razvoj bebe

Razvoj bebe: 27 mjeseci

Počelo je vrijeme sramežljivosti za vašeg mališana od 27 mjeseci. Ali i igranja dvostrukih uloga - doma su mali nevaljalci, a u vrtiću pravi anđeli. Sve je to dio njihovog normalnog razvoja. 
razvoj bebe, 22 mjeseca
Razvoj bebe

Razvoj bebe: 22 mjeseca

Beba s 22 mjeseca zna točno što želi učiniti i bit će vrlo zadovoljna ako postigne željeni rezultat. Ovo je vrijeme kada se vode bitke oko odlaska u krevet.
1 2 3 4
Stranica 1 od 4