Tata povjerljivo

Tata povjerljivo

Šestica, ali ne na lotu…

Za razliku od moje neodlučnosti imam priliku svjedočiti vrlo odlučnim odlascima svog sina koji bez imalo pružanja otpora sjeda na zubarski stolac i sjajno podnosi napade zubarskim alatima od strane tete u bijeloj kuti.
Tata povjerljivo

Vrijeme brzo prolazi, uživajmo u svakome danu!

Djeca brzo rastu, a u toj brzini ponekada mi roditelji ne uspjevamo hvatati ritam. Ne stignemo se niti pošteno nauživati u radostima koje pružaju male bebice, a već se nađemo za kuhinjskim stolom u razgovoru sa promuklim pubertetlijama kojima treba novaca za samostalni izlazak s društvom u kino.
Tata povjerljivo

Dadiljanje – moš’ si mislit’ problema

Dobro...kao da je to neki problem. Dam bebi nešto papati i popiti, izađemo u šetnju, malo se poigramo, zadesi se tu i pokoja prljava pelena, presvlačenje, spavanje i već je mama doma. Takav je bio moj sjajno razrađen plan…ali opet se pokazalo - planovi su jedno, a ostvarivanje istih nešto sasvim drugo.
Tata povjerljivo

Tatina priča sedma: Valentinovo

Ok, slažem se, Valentinovo je zbilja zapadnjačka izmišljotina i samim time možda posve pogrešan ili banalan povod za ovako važnu temu, ali složit ćete se da se toj temi treba posvetiti barem jednom godišnje.
1 2
Stranica 1 od 2