Tata povjerljivo

Valentinovo za roditelje – u dvoje, troje, četvero, petero…

Valentinovo

Kažu da je romantika sklonost nestvarnim sadržajima, sanjarenju i maštanju.

Roditeljima je ponekad potreban mali odmak od stvarnog svijeta i bijeg u nešto što se naziva maštanje i sanjarenje, dapače, ponekada taj bijeg može biti vrlo dobrodošao.

Volite se, zaljubljeni ste do ušiju i sve je kao u raju. Ljubav se dijeljenjem množi i rađa, a vaša ljubav rodila je prekrasni mali smotuljak kodnog imena beba. Sreći nema kraja, želja je ispunjena i veza se podiže na novu, još bolju razinu.

U vrijeme dok je beba mala i ne pomišljate na išta drugo osim na taj mali izvor sreće. S vremenom ta mala sreća odraste, a u vama se ponovo budi želja za romantikom – i gdje je problem?…pa baš nigdje – upravo sada je pravi trenutak da ponovno probudimo svoj romantični duh.

Valentinovo

Danas je Valentinovo, a za tate kojima je kalendar u kvaru i zaboravili su da je to danas, još uvijek ima dovoljno vremena za izradu brzog plana na koji bi način mogli razveseliti odabranicu srca svog.

Iako je novi član obitelji sigurno malo promijenio način na koji obilježavate taj V-dan panici nema mjesta – sve je i dalje pod kontrolom.
Uglavnom, dvoje je za proslavu dovoljno, ali to ne znači da u troje (ili više) mora biti gužva… obilježite Valentinovo u roditeljskom stilu.

Kako? Evo nekoliko brzih (isprobanih) savjeta. Dobrodošli u svoje novo Valentinovo za roditelje:
Baka

Baka servis je spreman u svako doba dana – iskoristite tu mogućnost i izađite barem u šetnju udvoje (ako i baka slavi Valentinovo pronađite dadilju koja nema dečka).

Krevet

Ukoliko ne možete izaći u paru, nema problema. Nepar nije nikakav problem jer u neko doba beba/mališan ipak ode spavati. Pustite mašti na volju i neka krevet bude vaš.

Poklon i/ili atmosfera

Kupovina ženskog rublja (tate) ili parfema (mame) može biti dobar izbor, ali ne i jedini jer dovoljne su dvije čaše za vino i pripadajuća im grožđana tekućina i romantična atmosfera uz prigušenu rasvjetu je tu.

Film

Mališan nije umoran – to automatski znači da ne možete pogledati film po vašem izboru, ali zar Pixarovi Auti ili Avioni nisu i slatke ljubavne priče…

Slatkiši

Čokolada je uvijek dobar izbor, možda ne baš originalan, ali čokoladna srca su sigurno svakom srcu draga.

Valentinovo je praznik zaljubljenih i slava ljubavi, a vi jako volite svoje dijete/djecu, pa zar nije taj dan možda najljepše posvetiti njima – svojim malim, ali najvećim ljubavima.
Tata može pokloniti cvijet svojoj curici, mama čokoladu svome sinu, a svi zajedno poklonite jedni drugima veliki ljubavni zagrljaj. Zagrljaji su besplatni i nema novca kojima ih se može kupiti.

Kraj radnog vremena je blizu, a moj plan kako iznenaditi ženicu, još nije gotov… ako imate neku ideju za V – dan ove godine javite, podijelite, inspirirajte.
Hvala unaprijed i volite se!

Foto: Freepik