Obitelj

Mala, velika, šašava, uredna, glasna, dotjerana, otkačena… Kakva god bila, obitelj je naše sigurno utočište kojem pribjegnemo kad želimo s nekim podijeliti sreću ili tugu, uspjeh ili neuspjeh. Sve je ostalo prolazno, a obitelj je čvrsti, kameni stup našeg života.

pitajmamu-nikola
Obitelj

Sveti Nikola – priče koje ga prate diljem svijeta

Iako klinci u prosincu uglavnom iščekuju Djeda Božićnjaka, tu je i onaj drugi starac koji im izmami smiješak na početku prosinca. Sveti Nikola stiže nam razveseliti mališane – diljem svijeta, ali na različite načine.
Blagdani mirni i bez stresa
Obitelj

Blagdani mirni i bez stresa

Odmaknite se od kuhinje, zaboravite na kaos nereda i papir za zamatanje i iskoristite priliku da provedete vrijeme sa klincima ovih blagdana! Nagrada je uvijek veća od uloga!
Blagdanski nered
Obitelj

Blagdanski nered i trikovi koji će vam pomoći u čišćenju!

Osim klasičnog predbožićnog pospremanja kuće ili stana, blagdanski nered je naša realnost jer Božić i Nova godina donose više stvari, više smeća, uglavnom više pospremanja. A mi vam donosimo trikove kako da očuvate zdrav razum i posvetite se nekim drugim...pametnijim, stvarima. 
Čišćenje autosjedalice
Obitelj

Čišćenje autosjedalice i auta: zdravlje na prvom mjestu

Čišćenje autosjedalice i auta jedan je od onih poslova koji najčešće padaju iza svih na ljestvici čišćenja. Osim što je skučen prostor, treba usisavati, brisati, a tu je još i vađenje autosjedalica. No, to je nešto što se treba napraviti, pogotovo u ovim zdravstveno izazovnim vremenima. 
1 2 3 12
Stranica 1 od 12