Mama

Marijana Mikulić: Želim da nam Uskrs prođe u veselju!

Marijana Mikulić

Marijana Mikulić jedna je od naših najpoznatijih glumica, ali i supruga i mama i to – 3 dječaka! Dakle, Uskrs u domu Mikulićevih je sve samo ne dosadan!

Kako je Marijana Mikulić, odnosno Mare, okružena djecom, jasno je tko vodi glavnu riječ! “Trudim se pisanice i ukrašavanje doma uvijek raditi s djecom i poticati te neke lijepe pozitivne emocije za blagdane.” Iako je užurbano u njihovoj peteročlanoj obitelj, Marijana kaže da je s vremenom sve manje toga “po špagi”.

“S godinama sam sve manje fokusirana na to da sve bude uglancano, a više na to da ne stvaram stres i sebi i drugima oko sebe. Da nam blagdani prođu u veselom ozračju i veselju”.

marijana mikulicFoto: privatni album

Običaji su s razlogom!

Otkrila nam je i koje običaji ona i njena obitelj njeguju:
“Zajednički uskršnji doručak, pisanice i šunkica. Misa je neizostavan dio naših proslava blagdana, a onda ručak!”

Za ručak će Marijana Mikulić svojoj obitelji pripremiti tradicionalna jela:
“Obično spremam mladu janjetinu i krumpir, francusku salatu i obavezno nešto slatko. Ovoga puta to će biti torta od mrkve!”

Kao i većina Hrvata i Marijana će ove godine preskočiti obiteljska okupljanja, no kaže da će se truditi to nadoknaditi kada prođe pandemija. Ipak, iskoristit će praznike: “Plan nam je iskoristiti praznike i pobjeći barem na more negdje. Dva do tri dana, tome se i mi i klinci veselimo”!

Foto: Privatni album/ Mama&Beba