Mama

I poznate mame stvaraju Umjetnost života

bebivita umjetnost života

Drage mame, još uvijek stignete sudjelovati u projektu Umjetnost života koji provodi Bebivita, a kojim se prikupljaju poruke mališanima za budućnost. Imate vremena do četvrtka 10.09.

Svakog dana svojoj djeci upućujemo nježne riječi kojima im se trudimo olakšati svakodnevicu. Pa zašto takva jedna, nježna i brižna, majčinska, poruka ne bi ostala zapisana u vječnosti.

U sklopu projekta Umjetnost života Bebivita želi skupiti najiskrenije poruke, mudrosti, želje za koje biste voljeli da vaše dijete vode kroz život.

I POZNATE MAME STVARAJU UMJETNOST ŽIVOTA

I poznate mame su prepoznale snažnu ideju i važnost projekta, te su i one  ostavile poruke za svoju dječicu, pa tako Nevena Rendeli za svoje tri kćeri, između ostaloga, piše …nisam savršena kao što ni vi ne morate biti savršene ali morate voljeti sebe da biste mogle voljeti druge.

bebivita umjetnost života nevena rendeli

I Lucija Lugomer je sinčiću Leonu ostaviti poruku za budućnost koja će trajno ostati zapisana u Knjizi poruka naziva Umjetnost života. 

bebivita umjetnost života lucija lugomer

Jelena Veljača je svojoj Leni napisala Ljubav ne prestaje jer se ne vidimo”.

bebivita umjetnost života jelena veljača

Ella Dvornik je za svoje djevojčice Ballie Dee i Lumi Wren napisala poruke koje će ostati kao trajna uspomena pretočena u umjetničko djelo i sačuvana u Muzeju grada Šibenika.

Ella Dvornik

ŠTO NAPISATI U PORUCI

Poruke ne moraju prštati od mudrosti, uostalom, znamo da je ponekad jednostavno volim te dovoljno da otjera sve tmurne misli i razvuče osmijeh preko lica. Ono što vam, zapravo, prvo padne napamet je ujedno i najbolje i najiskrenije što možete poručiti svome djetetu.

Takve poruke Bebivita će prikupiti i ispreplesti ih u pravo umjetničko djelo te donirati Muzeju grada Šibenika. Umjetnik je pred kojeg je stavljen ovaj veliki i plemeniti zadatak je Denis Krašović, koji će izgraditi skulpturu posvećenu mamama i djeci, a osim toga, sve poruke će biti skupljene u Knjigu poruka koja će biti dostupna i u pdf obliku kako bi mame imale trajnu uspomenu.

KAKO OSTAVITI PORUKU?

Pitate se kako će vaša poruka stići na pravo mjesto? Vrlo jednostavno!

Kliknite na donju sliku koja će vas odvesti do jednostavne forme koju je potrebno ispuniti i jednim klikom poruka će stići na svoje Bebivita odredište.

Ne zaboravite, poruke se skupljaju do četvrtka, 10.9.!

Foto: Freepik, Bebivita, Instagram