Mama

Zajedno stvaramo Umjetnost života

Bebivita Umjetnost života

Koliko ste puta pomislili kako biste baš mogli napisati neko pismo ili barem koju rečenicu svojem djetetu, nešto što će jednog dana s osmijehom i suzama u očima pročitati? A koliko ste puta to ostavili za neki drugi put ili jednostavno zaboravili? E, pa ovu priliku ne smijete propustiti! Jer ova je za vječnost…

Drage mame,

Pred vama je jedinstvena prilika da svoju poruku, želju ili mudrost za koju biste poželjeli da prati vaše dijete kroz život, sačuvate utkanu u umjetničko djelo.

U sklopu svojega projekta Umjetnost života Bebivita će prikupiti baš takve poruke, ispreplesti ih u pravom umjetničkom djelu te donirati Muzeju grada Šibenika.

Dakle, vaše poruke mogu postati dijelom umjetničkog djela!

Bebivita umjetnost života

Pogledajte duboko u svoje srce, onako kako to mame mogu i kako to neprestano čine, pa ravno iz tog kutka svojega srca ispišite svoje najiskrenije poruke, mudrosti, želje za koje biste voljeli da vaše dijete vode kroz život.
Te su poruke uspomena samo za vašu obitelj, poruke koje ćete jednoga dana pružiti djetetu kako biste mu pokazali koliko vam je važno i koliko mu želite dobro – oduvijek! A Bebivita vam donosi jednu sasvim drukčiju ideju – ideju da tu svoju poruku pošaljete u vječnost u obliku umjetničkog djela.

Svaka mama ima neku svoju mudrost života i svaka je od njih neprocjenjiva. Zato je Bebivita odlučila izgraditi vezu između tih poruka i prikupiti ih na jednom mjestu za svu našu djecu i za budućnost.

bebivita umjetnost životaSve će vaše takve poruke poslužiti kao nadahnuće umjetniku Denisu Kraškoviću za njegovo umjetničko djelo nazvano Umjetnost životaDjelo će u sklopu akcije postati dijelom stalnoga postava Muzeja grada Šibenika. 

Ovo je prvi put da je mamama omogućeno sudjelovati u trajnoj uspomeni s tolikim umjetničkim značajem!

Prikupljene poruke bit će materijalizirane kroz umjetničko djelo i kroz KNJIGU PORUKA, koja će biti pozicionirana uz skulpturu te će biti dostupna i u pdf-obliku kako bi mame imale trajnu uspomenu.

KAKO OSTAVITI PORUKU?

Pitate se kako će vaša poruka stići na pravo mjesto? Vrlo jednostavno!
Kliknite na donju sliku koja će vas odvesti do jednostavne forme koju je potrebno ispuniti i jednim klikom poruka će stići na svoje Bebivita odredište.

A ŠTO BIH MOGLA PORUČITI SVOME DJETETU?

Ono što vam prvo padne na pamet, baš to će biti najbolje! 🙂 Ali ako vam baš nikako ne ide i treba vam nadahnuće, evo nekih poruka koje bi vas mogle potaknuti…

Od onoga dana kada si stigao u moj život, ja sam jedna sretna mama, a moj život tada je postao zauvijek bolji nego prije!
Volim te
Tvoj osmijeh je nešto za što živim. Taj osmijeh može otjerati sve sive oblake i učiniti da zaboravim i najružniji san, pa donijeti najsjajnije sunce ravno pred mene…
Kad se zajedno smijemo, kad zajedno plešemo, kad me zagrliš, kad mi obrišeš suzu… ja letim do Mjeseca na oblaku sreće koju mi pružaš!

VAŠA LJUBAV STVORILA JE ŽIVOT, A VAŠA MUDROST STVORIT ĆE PRAVU UMJETNOST

♥ Poruke se prikupljaju DO KRAJA KOLOVOZA i zato klik na sliku i ostavite poruku za vječnost. ♥

Foto: promo, Freepik