Mama

Podijelite svoje recepte s drugim mamama i osvojite nagradu

Bebicepti

Volite kuhati, tražiti recepte za nova jela i dijeliti svoje iskustvo i svoje recepte s drugim mamama? 

Svaka mama najviše voli kuhati za svoju obitelj i za svoje mališane. Kad beba sve popapa i na kraju se musava od hrane nasmiješi, najljepša je to mami nagrada.

Ideje za ručak

Savjetujete li se s drugima mamama, svojim prijateljicama i razmjenjujete li recepte i ideje što svaki dan kuhati i koje namirnice ponuditi bebi? Jeste li možda razmišljali da svoje ideje i isprobane recepte podijelite s drugim, nepoznatim mamama i olakšate im svakodnevno kuhanje i za to budete nagrađeni?

Bebicepti

Evo kako!

Bebimil prikuplja Bebicepte i objavljuje ih na svojoj mrežnoj stranici. Na taj način pomaže svima koji traže inspiraciju za zdrave obroke.

Pripremite svoje omiljeno jelo s majčinim mlijekom ili Bebimil mliječnim pripravcima i za to će vas Bebimil nagraditi majicom i objavom recepta na webu. Naravno, pripremu ne zaboravite fotografirati! 🙂

Nakon toga je potrebno samo kliknuti na OBRAZAC i:

– unijeti sve sastojke u gramima/mililitrima,
– opisati proces pripreme i
– priložiti minimalno 3 fotografije (max 1 MB po fotografiji) na kojima su sastojci recepta (uključujući Bebimil) te izgled gotovog jela ili neke faze pripreme.

Bebimil stručni tim svaki mjesec odabire najbolji recept i dodatno ga nagrađuje poklon paketićem i titulom Bebimil Chef.
Nije loše, zar ne? 🙂

Prije nego počnete bebi kuhati današnji ručak, inspiraciju možete potražite klikom na BEBICEPTI.

Foto: Freepik, Bebimil