Bebe i mališani

Osigurajte djeci doručak pun vitamina D

Kinder mlijeko

Prvi rođendan važan je korak u razvoju vašeg djeteta. Vaše dijete počinje aktivno istraživati svijet oko sebe. Čak i ako vaše dijete ima veliki apetit, ono je još uvijek dijete, a ne mala odrasla osoba.

Zato je prehrana prilagođena dobi djeteta vrlo važna sve dok dijete ne krene u školu. Potrebe za vitaminom D jednake su kod malog djeteta i odrasle osobe i iznose minimalno 400 I.J. dnevno. Ta činjenica govori koliko je vitamin D neophodan za zdrav razvoj jer dijete treba 7x više vitamina D po kilogramu tjelesne težine od vas.

Nažalost, malo je namirnica koje sadrže značajne količine vitamina D. Zbog toga je HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijeko posebno obogaćeno vitaminom D kako bi se osigurao najbolji mogući izvor vitamina D. Samo prehranom teško je zadovoljiti dnevne potrebe male djece za vitaminom D.

Pročitajte više:  HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijeko
Zašto je važan vitamin D

Vitamin D je neophodan vitamin za svakog pojedinca, bez obzira na dob. Neophodan je u razvoju i održavanju zdravlja kostiju, zubi i mišića. Osim toga, vitamin D je neophodan za funkcioniranje prirodnog imunološkog sustava tijela.

Vitamin D dobivamo iz tri glavna izvora:
1.Sunčeva svjetlost
2.Prehrana
3.Dodaci prehrani / suplementi vitamina D

Pročitajte više: Važnost vitamina D
Malo truda, mnogo mogućnosti za doručak pun vitamina D

HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijeko prilagođeno je posebnim prehrambenim potrebama male djece te  na vrlo jednostavan način možete poboljšati unos hranjivih tvari svome djetetu. Predlažemo vam 7 recepata koji bi se mogli svidjeti vašem djetetu za doručak, međuobrok ili čak i večeru.

HiPP darivanje ''Najbolji doručak za moje dijete''
U suradnji s HiPP Hrvatska, na Instagram stranici mamaibeba_hrvatska sudjelujte u darivanju ”Najbolji doručak za moje dijete”. 
Hipp najbolji doručak

5 najboljih komentara darujemo s 5 HiPP poklon paketa, a svaki sadrži: Kinder mlijeko, kutiju za hranu, edukativnu čaša i set memory kartica.
Sretno svima!

Foto: promo