Bebe i mališani

Bebe rođene u siječnju su zakon! A, evo i zašto…

Bebe rođene u siječnju

Bebe rođene u siječnju su došle na ovaj svijet u najhladnijem mjesecu u godini. Isto tako, dolaze i s velikim praskom odnosno početkom nove godine. No, postoji još puno zanimljivosti o siječanjskim bebama!

  • Jarac ili vodenjak?

Bebe jarci su uporne i tvrdoglave, te ih ništa neće omesti u dostizanju zacrtanih ciljeva. Osim toga, bebe rođene u znaku jarca su i oprezne i sumnjičave, pa će im trebati više vremena za usvajanje nekih novih vještina.

Pročitajte još i: ŠTO MJESEC ROĐENJA GOVORI O VAŠOJ BEBI!

Bebe vodenjaci su neobične i vrlo originalne. Veliki su individualci, a usto su i vrlo prijateljski nastrojeni, pa ih se često zove “najprijateljskijim” znakom.

  • Dobrog su raspoloženja

Prema studiji iz 2014. godine bebe rođene u siječnju generalno su bolje raspoložene od svojih kolega rođenih u toplijim mjesecima.

  • Veća je vjerojatnost da budu ljevaci

Statistički ljetopisi na sveučilištu u Beču bilježe da su bebe rođene u siječnju češće ljevaci od beba rođenih u ostalim mjesecima.

  • U dobrom su društvu

Puno poznatih i priznatih svjetskih faca rođeno je u siječnju: Oprah Winfrey (29. siječnja), Kate Middleton (9. siječnja), Martin Luther King Jr. (15. siječnja), Franklin D. Roosewelt (30. siječnja)…

Saznajte: SVE ŠTO MORATE ZNATI O SVOM NOVOROĐENČETU!
  • Dragi kamen im je granat

Granat (lat. granatus – zrnast) je skupina minerala koji ljudi rabe još od brončanog doba kao abraziv, ali i kao dragi kamen. U prošlosti se smatralo da je granat talisman koji upozorava na nadolazeću opasnost tako što izblijedi.

  • Kada narastu bit će…

doktori ili računovođe, statistika pokazuje. S druge strane, isto statistika bilježi, da je najmanje vjerojatno da će biti agenti za prodaju nekretnina.

Foto: Freepik