Mama

Lorena Nosić: Ja sam jedna vraški sretna mama

Lorena Nosić

Lorenu Nosić mnogi će prepoznati po glasu, ali i po stasu, a nerijetko će reći „Aha, to je ona simpatična voditeljica s kratkom kosom.“

Iako već neko vrijeme Lorena Nosić nije kratkokosa, kratka je kosa „prati“, a simpatičnost se nije nimalo promijenila. Bilo je to jedno od zabavnijih fotkanja naše redakcije! Ova šaljiva radijska i televizijska voditeljica, brza na jeziku, kako to posao i zahtijeva, mama je dvoje mališana. Petipolgodišnja Tjaša naša je stara prijateljica s naslovnice, a sada smo posebnu pažnju posvetili njezinu bratu Franku, koji će ovoga ljeta proslaviti drugi rođendan. On i mama Lorena bili su super dvojac modela! A s Lorenom smo i popričali…

Prošlo je pet i pol godina otkako ste postali mama prvi put i dvije godine otkako ste utvrdili svoj status. Što je drukčije drugi put? Jeste li se promijenili otkad ste mama dvoje klinaca?

Drukčije je sve i ništa! Kad se Tjaša rodila, sve se vrtjelo oko nje jer je to normalno i prirodno, bila sam jako smirena i kul. Mogle smo se igrati kad smo htjele, glasno koliko smo htjele. Kad se Franko rodio, morali smo se svi prilagoditi i njemu i njoj, usklađivati bioritmove, što je u početku bilo prilično zahtjevno. Na primjer, taman kad bi njemu bilo vrijeme za spavanje, morala sam po Tjašu u vrtić tako da je njemu bilo teže uhvatiti neki svoj ritam. Odlazak navečer na spavanje također je bio zanimljiv, ali uspjeli smo nekako. A jesam li se promijenila, naravno da jesam! Prije sam bila kul, a sada planem u sekundi. 🙂

Lorena Nosić
Foto: Mama&Beba
Franko vas, čini nam se, nije puno namučio u svoje dvije godine. Čini se dragim i ne pretjerano zahtjevnim djetetom. Jesmo li u pravu, i je li takav i kad nas nema u blizini?

Kad vas nema, onda je ajme meni! 🙂 Šalim se, Franko je jako drago dijete i pravi je mali veseljak i pozitivac. Jako je dobroćudan  i veliki je šarmer. Stalno je nasmijan, ali kad nešto želi i zamisli, ne odustaje.

Kad oboje odu u vrtić, a Vi prema svom rasporedu imate nekoliko slobodnih sati – kako ćete ih provesti? Što ćete prvo napraviti?

Prvo ću si skuhati kavu, razmisliti što sve trebam napraviti… A onda sve to odgoditi!:) Malo ću popričati s frendicama s kojima se dugo nisam čula i, eto, vrijeme leti, moram po klince u vrtić! Šalim se, iako ima i takvih dana, i mislim da ih treba biti.

Lorena Nosić
Foto: Mama&Beba
Kako biste opisali sebe kao mamu? A što mislite kako bi Vas suprug opisao?

Opisala bih se kao super, fenomenalnu, najbolju mamu na svijetu, a i Marko bi isto to rekao za mene (haha).

Kad se glupirate s klincima, kako to izgleda?

Kao svako glupiranje, puno vriske, trčanja, skakanja i smijeha.

Razgovarala: Nataša Krstičević
Foto: Mama&Beba/Jasmina Cviljak
Šminka: Lorena  Nosić

Intervju je u cijelosti objavljen u časopisu Mama&Beba (ožujak 2021.)

Mama&Beba 172