Mama

Proljeće je iza ugla, a proljetna Mama&Beba je već tu!

Mama&Beba
Možda najljepše doba godine je baš onaj početak proljeća, zar ne? Zato i mi jako volimo baš te prve proljetne brojeve koji nas napokon ugriju nakon hladne zime… Posebno kad dođe nova Mama&Beba!

Jeste li već produljili svoje šetnje i uživate li sve više u njima? To je ona čarolija dolaska proljeća koju volimo! Kad parkovi živnu, u šumama je više posjetitelja, a sve kao da najednom dobije boju. I onda još uz kavu za van ulovite i svoj primjerak novog broja časopisa Mama&Beba… Idila!

Mama&Beba 172

Tema po tema…

A naslovnica ožujskog broja, morate priznati, je vesela baš poput proljeća pred nama! Za to su se pobrinuli nasmijana voditeljica i mama Lorena Nosić i njen simpatični Franko. Nadamo se da ćete pročitati što smo razgovarali s Lorenom, ali i sve drugo što smo za vas pripremili.

Mame onih najmanjih, koji tek počinju s dohranom, zasigurno će razveseliti tema posvećena upravo tim početcima hranjenja krutom hranom, a pokušali smo vam pomoći i receptima. Govorimo i o nekim poprilično raširenim problemima kod mališana, kao što su strabizam i spuštena stopala, a tu je i važna tema – dječji imunitet. Osim što smo papali, malo smo i pričali! Pa smo upravo brbljanju posvetili cijeli specijal – kako potaknuti mališane u određenoj dobi da pričaju.

Vrijeme za vas

Jeste li razmišljali ikad je li vam lakše razdoblje babinja ako ga podijelite s drugim mamama u virtualnom svijetu? Pogledajte što o tome kaže statistika. A nakon babinja, kad prođu oni najteži trenutci, pa dođu – neki drugi teški, treba li vam malo vremena samo za vas? O, da. Svakako pročitajte o jednorog-vremenu, moramo reći da jako dobro zvuči!

Na kraju, imamo jednu napomenu: ako ikako možete, broj obavezno čitajte vani, na najljepšem suncu! Jer ništa ne liječi tako dobro kao topli proljetni dan…

Pročitajte još i:
  • Kosa u trudnoći – bujna i sjajna
  • Trebam li trudnički tečaj?
  • Sve o menstruaciji
  • Snaga broja jedan: zašto „samo“ jedno dijete
  • Proljetno čišćenje: uključite cijelu obitelj

Pišite nam i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.
Naš YouTube kanal vas čeka da se pretplatite i uživate uz još više sadržaja.