Trudnoća i porođaj

Zašto bi svaka trudnica trebala uživati u mirnoj trudnoći?

Nifty, trudnica

Možda je tvoja je trudnoća planirana, a možda i nije. Možda si na nju čekala godinama, a možda je došla kao ugodno iznenađenje. Ništa od toga nije važno, sada se kao buduća mama spremaš na čudesno putovanje.

Kada saznaš, da očekuješ bebu, u tebi se izmjenjuju sve moguće emocije – od veselog iščekivanja i sreće do zabrinutosti za svoju bebu.

Znati znači biti pripremljena

Zašto približno polovica trudnica i parova želi znati spol svoje bebe? Zato što je čekanje lakše i budućim roditeljima omogućuje temeljite pripreme za novoga člana. Pripreme obuhvaćaju one psihičke, ali i one slatke kao što je odabir robice, igračaka i druge opreme za malo biće koje raste u tebi.

Informacija o mogućim genetskim nepravilnostima je vjerojatno najvažnija stvar, koju možete doznati već u ranoj trudnoći. Brojne genetske nepravilnosti su bez posljedica i zato često ostaju neprepoznate, neke mogu imati utjecaj na život tebe i tvoje bebe.

Ukoliko informaciju dobiješ u ranoj fazi svoje trudnoće, imat ćeš dovoljno vremena za razmišljanje i pripremu, kako bi tvoja beba živjela sa najboljom mogućom suputnicom.

Nifty, prenatalni test

Sigurno i pouzdano sa Nifty testom

Nifty test je visoko pouzdani prenatalni test. No to nije njegova jedina prednost! Neinvazivan je, siguran je kako za tebe, tako i za tvoju bebu.

U slučaju dijagnostičkih testova, koji nose sa sobom veći rizik za komplikacije – među ostalima i mogućnost pobačaja – Nifty ne zahtjeva ništa osim uzorka krvi buduće majke. Tvoja krv sadrži DNA ploda, koja je odlična za analizu bebinog  genetskog materijala bez invazivnih postupaka.

Osnovni ili Plus – izbor je tvoj

Buduće mame mogu odabrati između raznih varijanti Nifty testa.

Nifty Basic je najosnovnija varijanta testa, testira najčešće trisomije, odnosno Down, Edwards ili Patauov sindrom.

Nifty Standard i Plus dodaju brojne druge genetske npravilnosti.

Nifty Plus je najcjelovitiji test trenutno u ponudi. Genom tvoje bebe analizira na najširi broj potencijalnih genetskih nepravilnosti.

Što je najbolje kod Nifty testa?

Možeš ga napraviti sa navršenih 10 tjedana trudnoće, rezultate dobiješ za otprilike tjedan dana. Tako je jednostavno i brzo!

Više informacija o Nifty testu možete pronaći na web stranici nifty-test.hr gdje se možete i naručiti na besplatno savjetovanje kod liječnika

Foto: promo