Mama

U osunčanoj šetnji svratite po novi broj časopisa Mama&Beba

Ana Herceg, mama i beba, novi broj

Prvi proljetni mjesec je tu! Još kad se poklopi s porastom temperature i suncem… Ma gdje će nam biti kraj!

Na zaboravite u šetnji svratiti po naš cvjetasti novi broj koji je od danas u prodaji!

Ana Herceg, mama i beba

U ovom broju časopisa Mama&Beba uistinu ćete pronaći brojne važne teme, bez obzira na to jeste li trudnica, mama bebe ili mališana.

A kao šlag na tortu uživat ćete u našem velikom intervjuu s glumicom Anom Herceg i njenom uistinu prelijepom malenom Zorom. Garantiramo, osim toga, da će vas oduševiti naša Moderna mama u ovom broju! Marta Mustač mama je dvoje mališana, stalno zaposlena njegovateljica, trkačica koja – peče i prodaje domaći, prirodni kruh za koji uzgajaju sve sastojke!

I priča iz života koju vam donosimo također će vam oduzeti dah. Napisao ju je tata koji je sa svojom suprugom posvojio osmogodišnju djevojčicu. Njihovu Princezu. Ne moramo vam ništa drugo niti reći…

Mame beba, ali i većih mališana, moći će pročitati sve o cijepljenju, a to je zasigurno tema koja uvijek pronalazi svoje čitatelje. Naši su stručnjaci iz Poliklinike Sabol odgovorili na sva pitanja koje roditelje muče kad se o cijepljenju govori.
Ako sumnjate da je vaša beba alergična na mlijeko, pročitajte našu temu o tome, ali se svakako na kraju posavjetujte s liječnikom. Pomažemo vam i savjetima kako da se vaša beba i mališan čim prije oporave od prehlade.

Trudnice bi svakako morale pročitati našu temu o informiranom pristanku, odnosno što bi i kako trebale pitati i znati prije nego potpišu bilo kakav pristanak za bilo kakve zahvate kojima će biti podvrgnute u rodilištu. Pomoći ćemo vam da dignete glas za svoja prava! A nije loše znati i sve o induciranom porodu, te kada i kako se liječnici odlučuju na to, odnosno imate li pravo odbiti inducirani porod.

Ako vam niti ovo nije dosta, potražite svoju omiljenu temu među ovima:

  • Kako se riješiti žgaravice u trudnoći
  • Zašto je osmijeh bebe bitan
  • 10 trikova za bebin san
  • Specijal: Stvorite vječnu vezu s bebom
  • Kako se postaviti kad imate sramežljivo dijete
  • Foto savjeti za obiteljske fotke
  • Recepti za zdrave i fine grickalice
  • Moć tatina zagrljaja
  • Vrijeme nježnosti: Kako da mama i tata ostanu bliski

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.