Mama

Suncem okupan časopis Mama&Beba potražite na prodajnim mjestima

Proljeće nam baš nije bilo naklono, čini nam se, pa s posebnim oprezom najavljujemo lipanjski kao onaj prvi ljetni broj časopisa Mama&Beba… A on je uistinu okupan suncem, uvjerite se i sami!

Nakon proljeća koje nas nije mazilo, jedva čekamo da sunce okupa našu kožu – ali oprezno, naravno! Oprezno izlaganje suncu tema je koju jednostavno nismo mogli niti htjeli izbjeći u ovome broju. Jer mališane želimo zaštititi od svega što im može nauditi, a sunce je, ma koliko ga mi voljeli, prvenstveno opasno za onu najosjetljiviju, dječju kožu.

Ljeto nas nekako uvijek podsjeća na putovanja, pa nam se to nametnulo samo od sebe, a nadamo se da će vam pomoći naši savjeti kako putovati s klincima, a bez stresa! Savjetima se trudimo pomoći roditeljima u brojnim temama kao što su ljetne upale uha, febrilne konvulzije ili dječji strahovi – sigurni smo da ćete se zakačiti barem za neku od njih.

Ako tražite ideje za kvalitetno provedeno vrijeme s mališanima na otvorenom, imamo pravu stvar za vas! Naš specijal, nazvan Mala škola na otvorenom, oduševit će vas jednostavnim i lako provedivim idejama zbog kojih će vaš mališan vrištati od sreće i gledati vas širom otvorenih očiju zbog novosti koje je naučio. A vi ćete prštati od ponosa!

No, da ne bi sve bila akcija, akcija, akcija, podsjetit ćemo vas na važnost čitanja i pričanja priča mališanima, a tata Krunoslav Klabučar, naš poznati glumac, podsjetit će vas i na važnost i ljepotu kazališta.

Osim kazališta, imamo zastupljenu i televiziju – koju predstavlja Lana Pavić, naša trostruka mama s naslovnice! Ova urednica i voditeljica predstavila nam je svog Marka Aurelija i vjerno dočarala užurbanost i ljubav koja opisuje njihovu divnu obitelj.

Da ne duljimo više – nešto moramo ostaviti i za iznenađenje, jer inače sada ne biste pohitali na prvi kiosk potražiti novi broj časopisa Mama&Beba… A ovako hoćete, zar ne?

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.