Mama

Stiže Mama&Beba za najbolju zabavu u hladu!

Pripremili smo i skuhali novi broj časopisa Mama&Beba!

Sigurno ste imali popis izleta ili aktivnosti koje ovoga ljeta želite doživjeti s klincima – nadamo se da je na vašem popisu već dosta kvačica… Mi smo upravo stavili kvačicu pored našeg broja za kolovoz i jako smo sretni zbog toga!

Novi broj časopisa Mama&Beba je u prodaji, a vi ga obavezno dodajte na svoj popis za kupovinu. 🙂
Mama&Beba, mama i beba, časopis
Mama&Beba

Trudnice će sigurno zanimati kakvo dobro im može donijeti plivanje, a roditelje kako zabaviti mališane na plaži, odnosno tijekom putovanja.

U ovom smo se broju puno „pripremali“, pa se tako trudnice uz naš tekst mogu pripremiti tako da im carski rez bude pozitivno iskustvo, a friške mame na to koliko će im dugo trajati i što im nosi razdoblje babinja. Mame već malo starijih mališana pripremamo na nešto ružniju stranu ljetovanja – upale uha, te na ono još zasad nezamislivo – polazak u vrtić.

Tate smo ovoga puta odlučili također pripremiti – na kuhaču u ruci! No, ne brinite, nije ništa tako ozbiljno. Donosimo vam jednostavne recepte i savjete kako s klincima pripremiti obroke za cijeli dan, a mami dati slobodan dan u kuhinji. Zabava je zagarantirana!

Već neko vrijeme nismo imali zajednički intervju mame i tate, a u ovom broju Mama&Beba ima posebnu poslasticu – slatku obitelj Hrengek koja nas je upoznala sa svojim medenim Petrom. Malenog pozera su Melita i Hrvoje dugo čekali, a sudeći po vremenu koje smo proveli u druženju s njima, čini se kao da je došao baš u pravi trenutak! Ne propustite pročitati intervju!

Novi broj časopisa Mama&Beba još donosi:

  • Borelioza ili lajmska bolest koju prenose krpelji
  • Kako olakšati mijenjanje pelena i bebi i sebi
  • Specijal: 8 koraka za lakši san
  • Rani znakovi disleksije
  • Na vjenčanje s bebom
  • Moderna mama: Girly fitness
  • Priča iz života: Kocka koja je probudila Rab

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.