Mama

Prevrtljivo proljeće donosi vam novi broj časopisa Mama&Beba

Imate li osjećaj da je cijeli svijet zastao? Da, poznat nam je taj osjećaj… No, ne brinite, novi broj časopisa Mama&Beba je stigao, baš kao i svakoga mjeseca!

Ne, ovo razdoblje u kojem se nalazimo ne može se opisati kao normalno. Štoviše, daleko je onog što ta riječ podrazumijeva. Znaju to svi, a posebno roditelji koji ovih dana rade od doma dok mališani pokušavaju prizvati njihovu pažnju, ionako zbunjeni svime.

No, naš novi broj časopisa Mama&Beba vratit će vas barem na trenutak u normalu!

Mama&Beba

Ne možemo skrivati činjenicu da vam u ovo doba dragi časopis nije nešto što ćete samo usput kupiti u šetnji. Nije niti nešto što će vam prvo pasti na pamet kad naručujete osnovne namirnice iz trgovine. Ali garantiramo vam da će vas listanje časopisa vratiti u normalnije vrijeme i opustiti vas. Nabavite ga, čitajte i #ostanitedoma.

Sasvim slučajno, baš kad je objavljeno zatvaranje škola i vrtića u Hrvatskoj, mi smo završavali fotografiranje mame Tomislave Vucelić i njenog Andreja za našu naslovnicu. Njeno vam je lice zasigurno poznato s malih ekrana, jer nas redovito izvještava baš o tim neobičnim novostima u našim životima. Bio je to jedan od zadnjih tračaka normalnog, a nadamo se da ćete na ovim opuštenim fotkama to i prepoznati.

Ovih (tje)dana vrlo dobro će vam doći i naš specijal, prepun savjeta za zabavu mališana – u vrtu. Barem sretnicima koji imaju vrt! Ideje su jednostavne i provjereno zabavne! Kad spomenemo vrt u proljeće (iako nam to proljeće malo kasni…), ne možemo ne pomisliti na alergije. O njima su nam pisali naši stručnjaci.

Znate ono kako nikad nemate vremena za veliko pospremanje doma u proljeće? E, pa sad nemate ispriku za to! Uz naše savjete lakše ćete se organizirati i učiniti dom u kojem sada provodimo puno vremena još ljepšim mjestom. Stiže nam i Uskrs, pa smo tati pomogli u zabavljanju mališana dok mama priprema sve potrebno.

Sve u svemu, vremena imate i sad još samo da se domognete našeg novog broja i – uživajte!

U novom broju čitajte još i ove teme:

Sretna mala spavalica – bebin dnevni odmor
Koliko je željezo važan mineral za cijelu obitelj
Je li kupnja s mališanima stres ili zabava?
Zašto je važna dobra suradnja između roditelja i vrtića?
Intervju s mamom doktoricom dentalne medicine
Intervju s tatom fotografom

Pišite nam i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.
Naš YouTube kanal vas čeka da se pretplatite i uživate uz još više sadržaja.