Mama

Novi broj Mame&Bebe za ludi mjesec maškara i ljubavi

Pamela Ramljak novi broj

Veljača je pred nama, ludi mjesec maškara i ljubavi, pa smo i tome posvetili posebnu pažnju u novom broju Mame&Bebe. Što sve možete pročitati u našem 171. broju?

Već smo navikli govoriti da je sada sve malo drukčije. Čega god se taknemo, ništa nije kako je bilo onda kad je sve bilo – normalno. E, pa u skladu s tim vam i u novom broju Mame&Bebe donosimo pandemijske verzije Valentinova i maškara. No, dobro, malo se šalimo, ali nismo ni daleko od istine.

Niti maškare niti Valentinovo, kojima se uvijek veselimo u veljači, neće ove godine izgledati normalno. No, kako bismo sačuvali zdrav razum, moramo se prilagoditi i izvući najbolje što možemo iz svega. Iz ljubavi i maškaranja pogotovo.

Pamela Ramljak, novi broj

Mirno spavaj

Osim toga, u novom broju Mame&Bebe pisali smo o vječnom problemu – spavanju, i nudimo vam odgovore na 10 važnih pitanja koja muče tolike roditelje. Možda u nekom od njih pronađete i ono što bi vam moglo pomoći da se bolje naspavate. Ako vam u takvim problemima već duže vrijeme pomaže duda, možda je se želite riješiti? Pokušat ćemo vam pomoći, ma koliko to s nekim klincima bilo teško i izgledalo nemoguće. Duda ide pa-pa!

A kad smo kod spavanja, imamo još jednu problematiku… Dijete u vašem krevetu. Beba je na sigurnom u roditeljskom krevetu ili barem sobi barem do šest mjeseci starosti, ali često se to odulji. Osim toga, događanja u proteklih godinu dana mnoge su klince ponukala da se ponovno uvuku u roditeljski krevet… Kako se postaviti i trebamo li to dopustiti, kako osigurati krevet za bebu i još neke probleme probali smo riješiti u našem tekstu.

Beba broj 2 ili 3 ili…

Pitali smo se u ovom broju Mame&Bebe koja je idealna razlika između braće i sestara, potražili iskustva, pa došli do zaključka da… Ma, pročitat ćete! Ako čekate novu bebu, ionako ćete se prilagoditi, zar ne? Ali zabavno je vidjeti tuđa iskustva i znati što vas čeka, posebno ako ste u fazi planiranja. A ako beba samo što nije, zanimat će vas naš tekst o trećem porođajnom dobu ili – vrijeme je za tiskanje!

Tu su i naše zanimljive priče – o obitelji koja se nakon potresa preselila iz centra Zagreba, i to izvan grada, o mami koja se bavi organiziranjem, a tu je, naravno, i naša mama s naslovnice, Pamela Ramljak, koja nam se ovaj put predstavila s malenom Marijom.

Uživajte u luckastoj veljači!
Pročitajte još i:
  • Izdajanje može biti lako
  • Mogu li se djeca previše znojiti
  • Spas za šmrkav nos
  • Vrijeme je za prvo kupanje

Pišite nam i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.
Naš YouTube kanal vas čeka da se pretplatite i uživate uz još više sadržaja.