Promo

Može li bolje? Izvrsna prilika za sigurne autosjedalice vrhunske kvalitete

Besafe

Više od pedeset godina norveška tvrtka BeSafe razvija autosjedalice, no fokus tvrtke je oduvijek isti: sigurnost vaše djece u prometu.

Osim iznimne sigurnosti i udobnosti autosjedalica, roditeljima je važna njihova praktičnost. Upravo zato su BeSafe autosjedalice postale omiljene i među roditeljima i djecom jer znaju da su zaštićeni dok se voze do vrtića ili škole.  Mnogi roditelji su za svoje malene odabrali Modular koncept koji nudi potpuno rješenje – uključuje autosjedalice iZi Go Modular i iZi Modular te jednu ISOfix bazu što znači da je dijete sigurno u prometu od rođenja pa sve do četvrte godine života.

BeSafe Modular koncept

Jednostavno rečeno, BeSafe Modular koncept olakšava izazove modernog obiteljskog života –  koristi se ista ISOfix baza za sjedalicu za novorođenče i za sljedeću autosjedalicu koju roditelji obično koriste kad dijete preraste “jaje” pa sve do četvrte godine. Odvojena baza od autosjedalice olakšava njen prijenos iz automobila u automobil, a dovoljan je samo jedan klik na nju i spremna je za putovanje.

BeSafe, autosjedalice

Što je SIP+?

Obje autosjedalice,  iZi Go Modular i iZi Modular i-Size imaju integriranu BeSafe inovaciju koja poboljšava zaštitu od bočnog udara – SIP+. Ona stvara dodatni sloj zaštite od bočnog udara te smanjuje opterećenje na dječji vrat, koji je ujedno i jedna od najosjetljivijih točaka na dječjem tijelu,  za dodatnih 20%.

BeSafe dobre vijesti

Ali tu nije kraj dobrim vijestima. BeSafe na oba sustava autosjedalica daruje izdašan popust uoči početka vrtićke i školske godine. Više o akciji koja traje do 30. rujna ove godine pročitajte u nastavku.

Uštedite uz BeSafe akcije!
Više informacija na: www.besafe.hr

Foto: Promo