Mama

Moderna mama ljeti – koje haljine i hlače odabrati za šetnju s djecom?

haljine i hlače

Bez obzira na starost vaše djece, za svaku mamu je važno da ima nekoliko odjevnih kombinacija u kojima se osjeća udobno i izgleda odlično, a da pritom u njima može obavljati pregršt aktivnosti koje se očekuju od svake mame.

Ako u obzir uzmemo i ljetno vrijeme i visoke temperature, svakako je bitno da su odjevne kombinacije prozračne, udobne i lake za nošenje.

Koje ljetne kombinacije su najbolje za mame?

Jedna od trenutno najpopularnijih modnih kombinacija brojnih mama su udobne bijele tenisice i ležerna ljetna haljina. Kombinacija oduševljava svojom jednostavnošću i svestranošću. Možete je nositi doslovno bilo gdje kad ste u šetnji sa svojom djecom,  a pravi odabir ljetne ženske haljine će vas rashladiti u toplijim danima. Raznolike ženske haljine potražite na https://answear.hr/k/zene/odjeca/haljine.

Također, nije na odmet da kombinaciju dopunite stylish ljetnim šeširom, a ako želite, i obična kapa šilterica će biti pun pogodak. Taj će vam modni dodatak puno pomoći ukoliko planirate biti dugo na suncu poput dana provedenih u parku, na plaži ili na nekom od događanja za djecu.

Druga kombinacija koja oduševljava su bijele traperice i udobna majica. Iako bi noge mame mogle pomisliti da su bijele traperice prerizičan odabir, uistinu su izvrsne za zaposlene mame koje moraju kombinirati nekoliko različitih aktivnosti. Dakle, ako tražite modnu kombinaciju koja će biti primjerena za šetnju parkom, posjet kazalištu ili za brzi poslovni sastanak, izaberite bijele traperice i dopunite ih ležernom majicom sa istaknutim ljetnim printom ili jednobojnom majicom koja ističe vašu figuru.
Još jedna prednost spomenute kombinacije je da uistinu ne zahtjeva mnogo vremena, a tako je svestrana. Ako vas užasava pomisao na duge traperice tijekom ljetnih vrućina, jednostavno odaberite ženske kratke hlače u bijeloj boji i sigurno nećete pogriješiti. Atraktivan izbor kratkih hlača ćete pronaći na https://answear.hr/k/zene/odjeca/kratke-hlace.

haljine i hlače

Koje odjevne predmete bi morala imati svaka mama?

Kombinezon je laka i udobna alternativa haljini tijekom ljeta. Idealan je za mame jer se i dalje lako možete spustiti na tlo i igrati se s mlađom djecom dok nosite kombinezon. Također, postoji mnogo različitih stilova koji će se uklopiti s gotovo svakim događajem kojem ćete možda prisustvovati. Jedan od iznimno efektnih trikova za nošenje kombinezona je dodavanje obične bijele majice bez rukava ispod kombinezona.
Dodajte i par vaših omiljenih udobnih ljetnih sandala i dobit ćete jednostavan, ali upečatljiv izgled u kojem ćete se osjećati dobro.

Ženske suknje su iznimno zahvalne po pitanju kombiniranja i daju vam lepršavost i slobodu koje svaka mama želi osjetiti tijekom vrućih ljetnih dana. Čest odabir su suknje s elastikom u struku jer su udobne i odlično se kombiniraju s različitim ljetnim komadima te sandalama i torbicama. Potražite ih na https://answear.hr/k/zene/odjeca/suknje.

U zadnjih nekoliko godina su nezaobilazni dio garderobe brojnih mama postale i široke hlače. Po mišljenju mnogih su baš široke hlače savršene za mame jer su prozračne i udobne, a postoji toliko mnogo različitih boja, uzoraka i duljina koje možete izabrati da jednostavno ne možete pogriješiti. Dodajte im bijelu majicu ili bluzu s lepršavim rukavima koji vas ne sputavaju i omogućavaju vam da se krećete i osjećate se dobro.

Nema ništa gore od osjećaja da vam odjeća ograničava aktivnosti koje pokušavate raditi. Pogotovo sa svojom djecom kada morate biti spremni na sve! 🙂

Tekst i foto: promo