Mama

Mame Monika i Sanda rade s ljubavlju proizvode za bebe

mono chic

Sve mame za svoju djecu žele samo najbolje, i upravo je to bila glavna motivacija mamama Moniki i Sandi, dvjema najboljim prijateljicama od malih nogu, osnivačicama linije Mossa baby, brenda Mono Chic, da započnu izradu personaliziranih tetra pelena i ostalih ručno rađenih proizvoda za bebe od najkvalitetnijih materijala.

KAKO JE SVE POČELO?

Razmišljanje o brendu započelo je u nakon rođenja drugog djeteta. Obje smo mame dvoje djece slične dobi! Željele smo proizvode za svoje bebe za koje znamo od kojeg su materijala napravljeni, kakvim postupkom, a ujedno da budu lijepi, te da pašu uz sobu koju smo uređivale za našu dječicu.

mono chic

Kako smo dugo razmišljale što bi bilo idealno napraviti a da ne budemo dio mase, shvatile smo da zapravo nitko nema ono što mi želimo. Nitko nije nudio moderniji pristup personalizaciji, organske materijale, te transparentnost dobivanja samih proizvoda.

mono chic

Hrvatska je malo tržište ali imamo jednu privilegiju, a to je da lako postanemo prepoznatljivi ako se izdvojimo i napravimo nešto drugačije. Naši proizvodi su drugačiji, i mislim da će to ljudi prepoznati.

BREND MONO CHIC

Ne, mi nismo još jedan domaći brend koji pokušava srušiti internet prodajom na veliko.  Princip naše prodaje je u posvećenosti. Da svatko dobije baš onaj proizvod koji želi. Da svaki materijal odiše kvalitetom i osobnosti. Da ne tražite po bespućima interneta neke stvari koje će se uklopiti u vaš interijer, nego da podijelite svoju ideju, a mi izradimo ono što Vama treba. Ali ne samo u dizajnu. Naš najjači okidač je dizajn koji prati kvaliteta.

mono chic

U našoj ponudi se za sada može naći paket od tri organskih tetra pelena te paket slinčeka također od tri komada! Cilj nam je raditi na još proizvoda koji će biti povezani s našom ciljanom skupinom, tako da u dogledno vrijeme ćemo sigurno iznenaditi s novim proizvodima i dizajnima.

Hrvatska je mala, ali u njoj ima mjesta za sve nas koji smo posebni, i inovativni. Budite uporni, kao i nas dvije imajte vjere i pustite neka vas vode strast i emocije, ali ne dajte da vas preuzmu.

Mossa baby Made In Love
Sanda&Monika

Foto: promo