Mama

Mame Kvarnera održale svoje prvo okupljanje

Pitajmamu Mame Kvarner Mama I Beba

Mame Kvarnera inicijativa je Ivane Bakračić i Emre Bašić Miklić koje žele obiteljima na području Rijeke omogućiti razne aktivnosti i sadržaje.

Teatro Lounge Bar u Rijeci je prošle subote postao mjesto toplih susreta, novih prijateljstava i izrazito dobre energije.

Naime, u ovo blagdansko vrijeme dvije su riječke mame pokrenule inicijativu Mame Kvarnera te su najavile kako će majkama, ali i obiteljima u Rijeci i okolici pružati zanimljive sadržaje, druženja, radionice, a sve s ciljem umrežavanja i stvaranje poticajne zajednice.

Pitajmamu Mame Kvarnera

Ivana Bakarčić i Emra Bašić Miklić pokrenule su ovu priču koja je odmah naišla na pozitivne reakcije, a s nestrpljenjem se čekaju iduće konkretne aktivnosti koje će oplemeniti ponudu Kvarnera.

„Želja nam je imati radionice, puno toga spremamo, ali želimo i uključiti i sve vas u to“, istaknule su Ivana i Emra.

Mame Kvarnera

Događanje je okupilo brojne majke i djecu, ali i tate, a svi prisutni mogli su uživati u okusima Sana delikatesa i Isidora Patisserie kao i darovima koje su sve majke dobile, a između ostalog uključivale su magazin Mama&Beba, Tonka proizvode, Adria Lab darove, dar Štifanić destilerije, Sana poslastice, vodu ONA kao i brojne bonove i pogodnosti kupovine.

Mame Kvarnera i njihove novosti te najave događanja možete pratiti i na Instagramu.

Fotografije: Ivor Mažar