Mama

Ljeto, sunce, hladovina i nova Mama&Beba

Mama&Beba

Prevrtljivo vrijeme u svakom pogledu svakoga nas dana iznenađuje, ali čak i kad ne možete računati ni na što drugo, Mama&Beba je uvijek – i ovaj mjesec – tu za vas. Bez iznimke!

Ljeto je, čini nam se, nekako napokon stiglo! Neuobičajeno i još uvijek pomalo nesigurno, pa se još uvijek ne usudimo prihvatiti da nam neće ponovno kliznuti kroz prste. A tim istim prstima ugrabite svoj primjerak novog broja časopisa Mama&Beba – on vam neće pobjeći!

Naše su teme u ovom broju i više nego vruće! Od specijala koji će vam pomoći ako vaša beba ne voli plivanje, preko „Slatkih ljetnih snova“ uz koji će vaša beba i u novoj rutini dobro spavati i „Razgovora na tuti“ koji će vam otkriti kako razgovarati s djetetom koje se odvikava od pelena, pa sve do savjeta kako se prepustiti ljetnoj rutini.
Vruće je posebno i trudnicama, pa smo im odlučili pomoći našim idejama za rashlađenje! No, tu je i jedna malo manje opuštena tema i riječ koju mnogi izbjegavaju – neplodnost. Kako se dijagnosticira, koji su postupci, koliko je parova neplodno…

Baš kako to ljetu i priliči, posebnu smo pažnju posvetili uživanju i opuštanju. Rutina na kojoj ste radili sve donedavno i taman ju savladali, najednom pada u vodu kad stignu dugi dani i sasvim drukčiji raspored. Ljeto je. Opustite se! Uživajte.

Mama&Beba. Petra Mlačić

Uživanje u ljetu sigurno neće teško pasti našoj mami s naslovnice, Petri Mlačić. Kao dijete mora jedva čeka prebaciti se u otočnu rutinu, koja će itekako odgovarati i njenoj Franki, neprestano punoj energije. Intervju je, garantiramo, zabavan, jednako koliko su Petra i Franka simpatične!

Pročitajte još i:
  • Zašto su djeca sramežljiva i kako im pomoći da se ohrabre
  • Kako se liječi slabovidnost kod djece
  • Kako umititi novorođenče kad plače
  • Mogu li braća i sestre biti prijatelji

Sve u svemu, možete biti sigurni da će naš srpanjski broj ispuniti vaša očekivanja, te da ćete uživati u čitanju u nekom hladu, u svojih pet minuta mira. To je ono što vam iskreno želimo! No, dobro, možda malo više od pet minuta…

Pišite nam i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.
Naš YouTube kanal vas čeka da se pretplatite i uživate uz još više sadržaja.