Mama

Kapu na glavu, put pod noge i Mamu&Bebu u ruke!

Proljeće je dobrano pokucalo na vrata – što sunčano i vedro, što oblačno i kišno. Proljeće kao proljeće pokazuje svu svoju vremensku prevrtljivost, ali ipak je jedno sigurno – temperaturna skala drži se iznad 15 stupnjeva.

To je i više nego dovoljno da svi klinci izađu van, okupiraju kvartovske parkiće i livade i udre brigu na veselje.

Nama starijima to je pak znak da se ugodno možemo smjestiti na kavu ili pak u sjenu neke krošnje. Svibanjski broj časopisa Mama&Beba je naravno, must have!

casopis, novi broj, mama i beba

Svibanjsku naslovnicu, po treći put, krasi glumica Marijana Mikulić, a ovog puta zvijezda snimanja je bio najmanji i najslađi šestomjesečni Jakov. Njemu su se pridružila braća – vrtićarac Andrija i školarac Ivan.
Marijanu, majku trojice sinova, morali smo pitati je li u posljednjoj trudnoći barem malo priželjkivala curica, na što ona puca kao iz topa da je „sretna sa svoja tri mušketira“.

Osim intervjua s Marijanom koja nam je otkrila sve o trostrukom majčinstvu, za vas imamo i pregršt tema! Jedna prigodna koju bi preporučili jest svakako kako potaknuti i održati bratsko – sestrinsko prijateljstvo.

Kao što smo napomenuli, proljeće je pokazalo sve svoje čari, a neke od njih su i nezaobilazne vodene kozice, o kojima možete sve pročitati u novom broju.

Vjerujemo da će vam vrlo korisna biti tema i tema kako pripremiti mališana za prvi očni pregled uz naravno maksimalno suradnje i minimalno suza.

Mamama čije bebe uskoro kreću s dohranom jako će biti zanimljiv i poučan naš specijal o metodi hranjenja u kojoj je beba vođa dohrane. To znači da beba sama jede i to ne kašice, već sjeckanu i kuhanu hranu primjerenu svojoj dobi. Mamama će prvo pasti napamet puno nereda, ali mi kažemo – i puno zabave!

Svibanjski broj donosi i:

  • Riječ stručnjaka – Posteljica kao životna veza
  • Kako ispustiti dnevno spavanje bez puno muke
  • Što je Pandas sindrom?
  • Što je karijes bočice i kako ga spriječiti?
  • Oni su mali, ali su veliki…pomagači: kako mališane uključiti u brigu o kućanstvu
  • Što sve raditi i kako se zabaviti na Majčin dan
  • Tata na porođaju – Vaša iskustva!

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.