Trudnoća i porođaj

Kako saznati koji liječnici provode prenatalna testiranja?

Nifty, prenatalni test

Sve tvoje prijateljice govore o Nifty testu, čitala si o njemu po forumima, Facebook skupine za buduće majke su pune pohvala na njegov račun.

Pripremila si se, testirat ćeš se i već znaš će tvoja trudnoća biti puno lakša i čekanje bebe slađe. Jedino još ne znaš gdje možeš napraviti Nifty test.

Nifty test te čeka

Kako bi svaka trudnica imala pristup Nifty testu, ordinacija u kojoj se možeš testirati vjerojatno ti je bliže no što misliš. U Hrvatskoj ga trenutno možeš napraviti na više od 130 lokacija.

Kako do njega?

Možeš postaviti pitanje svojem ginekologu ili medicinskoj sestri, možda je dostupan u ordinaciji. Velika je vjerojatnost da je i da možeš rezervirati svoj termin.

Ukoliko Nifty test nije dostupan u ordinacija tvojeg ginekologa, ne brini. Test možeš napraviti negdje drugdje, nije potrebno da ga radi tvoj odabrani liječnik.

Na ovoj internet stranici možeš pronaći popis lokacija koje test provode. Brzo klik na ORDINACIJE.

Izaberi najbližu lokaciju i rezerviraj svoj termin.

Kao što možeš vidjeti na karti, pokrivene su sve regije, pa odaberi najbližu ordinaciju  koja provodi Nifty test gotovo u svim većim mjestima od Vukovara do Dubrovnika.

Nifty test ima povjerenje priznatih stručnjaka u ginekološkim ordinacijama, poliklinikama i kliničkim bolničkim centrima.

Nifty, prenatalni test

Naručena si na Nifty test!

Kada imaš svoj termin preostaje ti još samo jedno – uzorak krvi. Ne zaboravi – Nifty test je moguće napraviti sa navršenih 10 tjedana trudnoće.

Znamo da je čekanje rezultata teško, veliku pozornost posvećujemo tome da tvoj uzorak dođe u naš laboratorij, u Zagrebu, što je prije moguće.Tamo ga analiziramo pomoću najmodernije tehnologije, koja osigurava visoku pouzdanost. Rezultati su dostupni za 6-10 dana.

Jednostavan, siguran i pouzdan

Iako Nifty test nije dijagnostički test, izuzetno je točan. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji ima više od 99% stupanj detekcije tri najčešće trisomije – Down, Edwardovog i Patauovog sindroma.

Više informacija o Nifty testu možete pronaći na web stranici nifty-test.hr gdje se možete i naručiti na besplatno savjetovanje kod liječnika

Foto: promo