Trudnoća i porođaj

Čuvam te ljubavi mala – novi planer kojeg trudnice već obožavaju

čuvam te ljubavi mala

U suradnji sa svojim ginekologom, mlada mama Iva Kraljević osmislila je planer koji trudnicu vodi kroz trudnoću i postpartum.

Kako sama kaže, bila je prva trudnica među prijateljicama i sestrama pa joj je nedostajao netko kome će se obratiti za savjet ili pronaći odgovor na barem neko od bezbroj pitanja koja se vrte po glavi. Srećom, imala je susretljivog i strpljivog ginekologa koji bi odgovarao na njezina pitanja zapisana na komadiću papira.

Čuvam te ljubavi mala
Tri mjeseca nakon što je rodila, Iva je počela sastavljati planer za trudnice, onakav kakvog je htjela ostaviti svojim prijateljicama i sestrama. Sadržaj je pisala više od pola godine, a zatim je još mjesecima brusila napisano sa svojim ginekologom. Tek nakon što je on dao zeleno svjetlo, planer je krenuo u tisak.

Čuvam te ljubavi mala

Planer nosi naziv Čuvam te ljubavi mala, a sadržajem vodi kroz cijelu trudnoću uz razne savjete, popise must have stvari za svako tromjesečje, praćenje raspoloženja, evidenciju odlazaka na pregled, bilješki, informacija i još mnogo toga, a na kraju uvodi trudnicu u vrijeme postpartuma.Čuvam te ljubavi malaOvo nije prvi planer iz Ivine radionice. Do sad je osmislila nekoliko planera nadahnuta životnim okolnostima. Prvi planer bio je miss2mrs planer vjenčanja kojeg je osmislila prije par godina povodom svojih zaruka. Zatim je nastao planer za kumu te tjedni i dnevni planer koji se, između ostalog mogu pronaći na web shopu iktus plan.

Kad radiš srcem…

“U svaki projekt ulazim srcem. U ovaj planer uložila sam svaki slobodan trenutak (dok je beba spavala), a skicirajući ga u mislima sam imala buduće majke, naročito one koje čekaju svoje prvo dijete. Vjerujem da će im ovaj planer biti iznimno koristan tijekom devet mjeseci, a kada se bebica rodi postat će predivni čuvar uspomena.“ – zaključila je mama Iva.

ČUVAM TE LJUBAVI MALA
Naručite svoj planer za trudnice na iktus plan. 

Foto: promo