Mama

Časopis Mama&Beba je uvijek aktualan – i uvijek tu!

Mama&Beba

Mijenjaju se vremena, mijenja se sve oko nas, puno toga više nije isto, ali Mama&Beba je još uvijek tu za vas. I znate što? Kod nas brojke rastu samo za jedan mjesečno – ovo nam je 168. broj.

Mama&Beba

Ova je jesen poprilično blaga prema nama. I to je, čini nam se, jedino što je prema nama blago u posljednje vrijeme. No, može nas utješiti malo da je trenutno najčešće spominjana bolest – blaga prema djeci. To se može iščitati iz teksta koji su nam napisali naši dragi suradnici iz Poliklinike Sabol kad smo ih zamolili da nam napišu provjerene, znanstvene činjenice. Jer – dosta nam je već ovih drugih. I to nam je sasvim dovoljno aktualnosti!

Aktualnosti za mamu

Mama&Beba ima neke svoje aktualnosti i tu smo uvijek ažurni. Na primjer što kad bebu „ulovi“ regresija sna i ne želi spavati – prestaje li to ikada biti aktualno mamama malih beba? Ili prvi dani dojenja. Pa znate li samo koliko je pitanja i nepoznanica tada? Pokušali smo vam na mnoga pitanja odgovoriti u ovom broju. A sve smo to okrunili našim specijalom koji će vam pomoći savjetima kako se povezati s bebom – od prvih dana, pa sve tamo do treće godine, u ovom najvažnijem razdoblju.

Pa onda porođaj! Nije li razgovor o tome uvijek aktualan? Jednako kao i strah od porođaja. Sasvim je u redu pribojavati se porođaja, a mi smo vam pokušali olakšati ga odgovorima i savjetima. Možda pomogne! Za tate smo pripremili jedan simpatičan tekstić u kojem će saznati sve što mama želi čuti. Možda neke stvari i znate, ali to nikad nije zgoreg ponoviti.

Dvije mame, dvije curke

Što se još aktualnosti tiče, ne možemo biti više aktualni nego što jesmo kad pišemo o zdravom životu online. U vrijeme kad je sve krenulo online, svi smo više kod kuće i više – online. No, ovaj smo put pisali o mamama i njihovom virtualnom društvenom životu, te pokušali dati primjer kako bi trebao izgledati zdravi život online.

I što vam još možemo reći, prije nego što krenete po svoj novi primjerak časopisa Mama&Beba? Ah, da! Sigurno ste primijetili da nam je naslovnica malo drukčija – na njoj su mame i bebe. Da, imali smo priliku ugostiti sestre blizanke, Anu Tomac i Mariju Ivić, poznatije kao Girly fitness, koje su u nekoliko mjeseci razlike postale mame djevojčica. I tu nije kraj njihovim sličnostima… Zabavno je, provjerite!

Pročitajte još i:
  • Suha koža – kako spriječiti svrbež
  • Hemoroidi – bolna i nelagodna tema
  • Vitamin D – zašto je važan zimi
  • Timski rad – naučite ih odmalena

Pišite nam i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.
Naš YouTube kanal vas čeka da se pretplatite i uživate uz još više sadržaja.