Promo

YPSI – novi model kolica za bebe

peg perego, kolica

Peg Perego Hrvatska je u Laubi predstavio novi model kolica za bebe – YPSI.

Riječ je o agilnim i reverzibilnim kolicima, eklektičnog stila, funkcionalonog dizajna koja s ponosom nose oznaku „Made in Italy“.

YPSI su kolica koja sadrže konstrukciju i sportsko sjedalo s navlakom za noge, s vrlo laganom težinom od 7,3 kg. Sjedalo se okreće u oba smjera vožnje, preklapa i sklapa zajedno s konstrukcijom.

Brzo se sklapaju poput knjige samo jednom rukom i zauzimaju malo prostora u vašem automobilu ili hodniku. Navlaka za noge otvara se i zatvara zip patentom, ima integriran, podesiv oslonac za noge s velikom i proširivom  shopping košarom. Veliki stražnji kotači s 12 kugličnih ležajeva osiguravaju optimalnu udobnost vožnje.
Kolica su dostupna u dvije verzije YPSI – ako želite agilna kolica za grad i YPSI Combo – ako želite kolica i košaru.

Pitajmamu Peg Perego Kolica
Pitajmamu Peg Perego Nova Kolica
Pitajmamu Peg Perego Sklopljena Kolica
Pitajmamu Peg Perego Kolica Bez Sjedalice
YPSI – najbolji izbor za grad

YPSI su potpuno nova kolica s reverzibilnim sjedalom, iznimno okretna i nevjerojatno udobna. Najbolji su izbor za gradsku uporabu i lakše kretanje u uskim i prometnim  ulicama; kotači su široki samo 51 cm.

YPSI Combo zadovoljavaju sve zahtjeve i potrebe vašeg djeteta od rođenja. Sistem ima agilna sportska kolica s reverzibilnim sjedalom i udobnu, praktičnu košaru za novorođenče. Možete ga nadopuniti najnovijim Primo Viaggio i-size i Primo Viaggio SL autosjedalom. Osim toga tu su i torbe za sitnice u više verzija, stalak za košaru, presvlaka i zaštita od komaraca, te dodatni jastuk za sportski dio.

Osim što zadovoljava potrebe kupaca te spaja savršenu eleganciju i funkcionalnost –  kolekcija YPSI dolazi u četiri linije boja: Ebony, Polo, Class Beige i Class Grey.

Novi dezeni drže korak s trendovima i aktualnim bojama.

www.pegperego.hr