Svaštarica

Beba misli – znate li što misli i što vam poručuje?

Beba misli
Vaša beba je preslatka i ne možete prestati gledati u nju… Iako vam se čini da samo zuri u vas, to malo stvorenjce u svakom trenutku raste i razvija se, razmišlja i promišlja.

U prvih mjesec dana, kad počinje faza upoznavanja mame i bebe, beba vas promatra i povezuje se s vašim likom, glasom i mirisom. Što se događa dalje?

Pozdravljamo karakter!

Tijekom drugoga mjeseca bebina života započet će interakcija između bebe i ljudi iz njenog okruženja. Osim komunikacije, prvih pokreta i osmijeha vaša bebica pokazat će i svoju ćud. No nemojte propuštati već odmah na početku svojem potomku uspostavite red i postavite granice. Neka se zna kad je vrijeme za papanje i spavanje.

SVAKAKO PRATITE – Razvoj svoje bebe po mjesecima

Ne kaže se bez veze da postoji treća sreća jer treći mjesec bebina života bit će ispunjen smijehom i veseljem. Beba će napokon shvatiti da ste joj vi najvažnija osoba u životu i potpuno će se zaljubiti u vas. Čim vas spazi, razvući će usne u osmijeh i početi skakutati od sreće. Drugim riječima rečeno, dobit ćete vlastiti klub obožavatelja i biti nečija najveća rock zvijezda. Nije li to predivno!? ♥

Foto: Feepik