Nekategorizirano

Pozdravite dugo i bezbrižno ljeto uz novitete iz Zona Vital linije

Zona Vital

Svima kojima nedostaje vremena za aktivnu brigu o svom zdravlju, dobro će doći sjajni noviteti iz Zone Vital: Ferrosorb, Skin, Hair & Nails i Vision kapsule.

Ponovna druženja u prirodi s kolegama i prijateljima svi su jedva dočekali, a jedno takvo je ovog četvrtka na maksimirskom Vidikovcu organizirala Oktal Pharma, za sve one koji jedva čekaju ljeto, ali ga žele provesti što bezbrižnije.

Osim svima dobrog znanog Zona Vital Natura kids spreja, koji je okupljene štitio od komaraca, predstavljene su i tri nove uzdanice Zona Vital linije: Ferrosorb, Skin, Hair & Nails i Vision kapsule.

Ferrosorb kapsule su dodatak prehrani sa živom kulturom mikroorganizma, željezom, folnom kiselinom  i vitaminom C koji povećava apsorpciju željeza. Željezo doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina, a folna kiselina doprinosi normalnom stvaranju krvi.

O kosi, koži i noktima treba brinuti svakodnevno, a u tome uvelike pomažu i Skin, Hair & Nails kapsule, dodatak prehrani namijenjen očuvanju sjajne i bujne kose, podatne kože te čvrstih, nelomljivih noktiju. Sadrže cink, selen, biotin te vitamine A, B2 (riboflavin) i niacin.

A kako biste pomogli svom vidu, odaberite nove Zona Vital Vision kapsule. One su dodatak prehrani namijenjen za održavanje normalnog vida, s cvijetom nevena, vitaminima A,C,E te mineralima, kromom, bakrom i cinkom sa sladilom. Vitamin A, ljekovita očanica, borovnica i cink doprinose održavanju normalnog vida.

Vjerujemo kako će noviteti Ferrosorb, Skin, Hair & Nails i Vision kapsule uskoro postati dio svačije kućne ljekarne.

Foto: promo