Promo

Otvoren prvi Baby Tula Pop Up dućan u centru Zagreba

Baby Tula Pop Up

Modne kuće poput Prade i Chanela već godinama koriste koncept pop-up shopa kako bi promovirale svoje novosti i pružile jedinstveno iskustvo kupnje svojim obožavateljima. U korak sa svjetskim trendovima ide i hrvatski uvoznik američkog branda dizajnerskih dječjih nosiljki koji je otvorio prvi Baby Tula Pop Up dućan u Zagrebu.

Slijedite put najljepših božićnih  izloga u samom centru Zagreba i doći ćete do Dežmanovog prolaza i Love, Ana galerije gdje ćete moći odabrati jedinstveni uzorak Tula nosiljke.

Roditelji danas žele zadržati stil i način života kakav su imali prije rođenja djeteta, a Tula je tu potrebu i prepoznala te stvorila nosiljke koje to omogućuju.

Tvrtku Baby Tula osnovala je Ula Tuszewicka, čija je ideja o mekanoj, praktičnoj i veseloj nosiljki za njenu bebu vrlo brzo postala brand koji odabiru roditelji za svoje najdraže diljem svijeta.

Roditelji koji nose Tulu prepoznaju se međusobno i dijele iskustva brige za djecu. Tulini jedinstveni dezeni koji se izrađuju u malim serijama postali su predmet želje svake modno osviještene obitelji.

Baby Tula nosijka

Baby Tula Pop Up shop

U Baby Tula Pop Up shopu uz brojne postojeće dezene, možete isprobati i četiri nova dezena i pripremiti svoju savršenu kombinaciju za adventske šetnje.

Baby Tula, pop up store

Uz Tulu se grlimo i mazimo, a  kad je vrijeme za to, zajedno istražujemo svijet na siguran i ergonomski način.
Posjetite Tulin Pop Up dućan i odaberite svoj omiljeni uzorak!

Baby Tula Pop Up dućan je otvoren od 20. studenoga do 4. prosinca 2019. od ponedjeljka do petka od 10 do 17 i subotom od 10 do 14 sati. 

Posebnost su subotnja druženja s kupcima i svim zainteresiranima za nošenje u nosiljkama te kreativni natječaj u kojem možete predložiti temu budućeg dezena Tula nosiljki.

Foto: Promo