Mama

Već 156. broj časopisa Mama&Beba je u prodaji!

Mama&Beba

Godina nam pomalo curi kroz prste, bablje ljeto je, čini se, iza nas, a pred nama onaj mnogima najslađi dio godine… No, dok ga čekate, neka vam naš novi časopis Mama&Beba oboji jesenske dane.

I ovoga mjeseca tu smo za vas! Da, baš tu, možda baš na prvom prodajnom mjestu tiskovina na koje naiđete. A tu smo da vam pravimo društvo, evo uskoro punih 13 godina i našim savjetima pomognemo da se opustite u toj važnoj ulozi – roditeljskoj.

Što smo pripremili?

Za opuštanje je, osim čitanja, dobro povremeno putovati, a u ovom broju možete pročitati savjete koji bi vam mogli pomoći ako krenete na put s bebom zrakoplovom.
Osim toga, o iskustvima s raznih putovanja možete pročitati i u kolumnama naših mama i tata. Obavezno pročitajte i o zimskim putovanjima automobilom – odnosno ne propustite saznati objašnjenje zašto je vrlo važno dijete ne vezivati u autosjedalicu u zimskoj jakni.

Ma koliko nam jesen bila draga, ona često krije veće opasnosti od viroza, odnosno u jesen jako čestih respiratornih infekcija, a naši su stručnjaci napravili pregled najčešćih, te savjete kako postupiti.

Uz ovu temu svakako će vam pomoći i naši savjeti, čak i simpatični, kako bebi ili mališanu dati lijek koji ne želi popiti i potpuno vas izlude.

A kako vas tek mogu izluditi kad ne žele jesti! Ti mali izbirljivci mogu roditelje dovesti do ruba živaca! Možda, kažemo – možda, će vam pomoći neke od naših taktika, i to uglavnom opuštenih, uz koje ćete biti kul roditelji. Jedna od posljedica nepravilne prehrane mališana može biti i opstipacija, a to je još jedna od tema koju su obradili u ovom broju naši suradnici.Mama&Beba

Našu naslovnicu ovoga broja krase Danijela Pintarić, pjevačica i zvijezda mjuzikla kazališta Komedija i njezina djevojčica neobičnog imena Melina oko koje se, kaže mama Danijela, sve u njenom životu okreće.

Što reći, odaberite jedan od kišnih dana i uživajte u našim stranicama!

Pročitajte još i:
  • Pleši mama: Kako ples može pomoći trudnicama
  • Endometrioza: Što je to?
  • Dojenje: opustite se, pa će i beba
  • Poticanje pažnje kod djece
  • S trbuhom na posao – zašto ne?Tata iza objektiva

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.