Mama

Vaša ljetna pratnja je tu – novi broj časopisa Mama&Beba

Novi broj je tu! Vjerujemo da stiže na vrijeme i da će vam časopis Mama&Beba praviti društvo u onim trenutcima odmora od… svega! Jer to je upravo ono što nam nekad treba.

Jeste li od onih koji su godišnji već „obavili“ na početku ljeta? Ili od onih koji ga ostavljaju kao šećer na kraju? Ili od onih sretnika kojima se godišnji protegne na cijelo ljeto? Bez obzira u koju ćete se skupinu svrstati, sigurni smo da vam časopis Mama&Beba može biti jako dobro društvo. I pružiti vam zabavu u onim trenutcima kad poželite biti sami…novi broj, Antonija Bračulj

A ima i trenutaka kad – ne želite biti sami. Među takvima je i porođaj. Upravo smo zato zamolili naše suradnice iz Roda da nam napišu članak o važnosti pratnje na porođaju, koja je nerijetko zabranjena u posljednje vrijeme zbog koronavirusa. A ne bi trebala biti!

No, kad su bebe i mališani već s nama i kad ih treba zabavljati… E, tu nam svaka ideja dobro dođe! Znajući da je ljeto po tom pitanju ipak malo teže, pripremili smo vam pregršt ideja za ljetnu zabavu. Sigurni smo da će vam svaka pomoć u ovom pogledu dobro doći. A kako ljeto nije samo zabava, pisali smo i o letećim napastima i alergijskim reakcijama, jer to su možda i najčešći ljetni problemi koji nas muče s klincima.

U rujnu nas počinju mučiti neki drugi problemi – posebno problem zvan jaslička prilagodba. Zato smo vam na vrijeme pripremili tekst koji bi vam mogao olakšati tu važnu prekretnicu. Za one, pak, čiji klinci ljeto, a možda i rujan, provode s bakama i djedovima, pripremili smo tekst koji će vam istaknuti sve prednosti toga, ali i skrenuti pažnju na ono što bi moglo zahtijevati posebnu pažnju.

Što drugo reći nego – iskoristite i drugu polovicu ljeta najbolje što možete, jer znate koja je popularna poštapalica ovih dana: tko zna što nam nosi rujan… Ne, stvarno, bez šale, iskoristite ljeto!

Pročitajte još i:

  • Intervju s ANTONIJOM BRAČULJ: Djeca su moja tvornica sreće
  • Natočite finalno gorivo – što jesti pred kraj trudnoće
  • Hidracija: važnost vode u ljetnoj trudnoći
  • Izdojite se: vježbom do savršenstva
  • Daj mi ruku: kako mališana potaknuti da vam da ruku na cesti
  • 10 stvari koje će tata napraviti za djecu koju voli
  • Priča iz života: Mama koja analizira slikovnice
  • Moderna mama: SLAVICA DE JONG

Pišite nam i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.
Naš YouTube kanal vas čeka da se pretplatite i uživate uz još više sadržaja.