Mama

Uhvatite broj za najblještaviji mjesec u godini – nova Mama&Beba vas čeka!

Posljednji mjesec u godini nekako je uvijek, bez obzira na hladnoću vani, jedno od toplijih dijelova godine. Jer tad je najvažnija ona toplina u srcu, a srce ne može ugrijati niti jedna peć ovoga svijeta. A malu iskricu može dodati i novi časopis Mama&Beba.

Taj posljednji mjesec u godini uvijek je nekako šaren, blistav, veseo, pa smo se i mi potrudili da naš posljednji broj u 2019. bude isto takav. Blagdani su svuda oko nas, pa možete biti sigurni da će vas i listanje našeg časopisa ponijeti baš u to raspoloženje koje svima godi.

Uz naših pregršt jednostavnih (uistinu jednostavnih) ideja, ove ćete blagdane svojim mališanima lako učiniti čarobnima! Za to vam ne treba niti vreća novca, niti čarobni štapić, već samo malo vremena i dobra volja.

Mama&Beba broj 157

Naravno, pripremili smo božićne ideje za svakog: trudnice će saznati kako mogu proslaviti i zauvijek obilježiti uspomenu na prvi Božić s trbuščićem, nove mame doznat će kako pomoći onima najmanjima pregrmiti blagdane najbezbolnije moguće, mame malo starijih mališana kako ih zabaviti, a mame i tate koji imaju na raspolaganju bejbisiting kako skupiti energiju za tulum.

No, jedno je bitno: taj vaš Božić bit će savršen ako u njega uložite ljubav – bez obzira na to koliko nesavršen bio. Jer znamo da s klincima nikad nije onako kao što ste planirali, i to je sasvim u redu! Podsjetit ćemo vas i da si na kraju godine morate jednostavno čestitati na svemu u protekloj godini, jer to zaslužujete.

Inače, ako vam se učini po našoj naslovnici da smo se dobro zabavili na snimanju – jesmo! Anita Dujić dovela nam je na snimanje svoju malenu Lily koja nas je sve redom nasmijala i razveselila. Mogli smo ih cijeli dan fotkati! Nadamo se da se to na fotkama i osjeti.

Pročitajte još i:

Serklaža vrata materince – kad i zašto se radi?
Stiže nam gripa – dočekajte ju spremni
Igračke – koje potiču razvoj govora
Bolest ne bira – roditelj s kroničnom bolešću
Kviz – kakav ste blagdanski roditelj?
Tata majstor – zabavite klince i napravite posao

Ako ste se se ikada zapitali kako izgleda fotkanje naše naslovnice, evo prilike da zavirite u sve ono što se događa “iza kamere” 🎬🎥
Pretplatite se usput i na naš YT kanal jer bit će tu još iznenađenja!

Što da vam još kažemo? Želimo vam takve blagdane – nasmijane i vesele!

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.