Mama

Stiže nova godina i novi broj časopisa Mama&Beba

Maja Medaković, novi broj

Najveće uzbuđenje je iza nas – Djedica je posjetio svu djecu i ostavio poklone, ali pred nama je još ona „najluđa noć u godini“.

Svaki roditelj koji je ikada probdio noć s bebom zna da je taj izraz poprimio sasvim drugo značenje baš u trenutku kad je u njihov život stigao onaj najdraži paketić od svih. No, tu ćete noć ipak obilježiti, na ovaj ili onaj način, a možda tijekom priprema prolistate i naš novi broj…

Mama&Beba

Za naš siječanjski broj, posjetili smo dom novinarke Maje Medaković i u opuštenoj obiteljskoj atmosferi fotografirali je s njenom preslatkom Gitom. Što nam je sve otkrila o svojoj malenoj šefici pročitajte u intervjuu.

U mjesecu koji je pred nama mnoge uhvati siječanjski blues (znate, ono kad nekako sve ugasne, nema više lampica, a ni previše novca i najradije biste prespavali većinu), ali klinci ne pitaju zašto i ne daju vremena za tugovanje. Nadamo se da ćemo našim tekstom uspjeti potaknuti vas da ne klonete duhom, nego iskoristite siječanjsko vrijeme najbolje i najzabavnije što možete. Jer oni to zaslužuju!

Ako ste, pak, bili veseli ovih blagdana, možda vam niti siječanj neće uspjeti pokvariti raspoloženje. Zašto pitamo jeste li bili veseli? Ne znamo jeste li znali da se najviše beba rađa 26. rujna. E, pa sad brojite… Za nekoliko mjeseci mogla bi vas zanimati naša tema „Što zapravo znače ti udarci?“ Bebini, naravno. Veselo!

Ono što će sve zanimati, bez iznimke, samom činjenicom da su roditelji jest naš specijal nazvan – 2020. godine napokon se naspavajte! Jer, postoji li roditelj (ok, uz sve dužno poštovanje tatama, možda je točnije reći „mama“) koji se naspavao dok su klinci mali? Da, znamo. Da, ovdje smo možda izdvojili mame, ali to ne znači da tata nije važan. Naprotiv, tata JE važan, i upravo se tako zove naša tema koja će vam potvrditi ono što već znate.

I tako, nadamo se da ste u ovoj godini na izmaku prikupili brojne uspomene i pospremili ih na sigurno – u vaše srce, i da ćete u ovoj koja nam stiže prikupiti ih još barem toliko!

Neka vam je sretna 2020.!

Uz spomenute teme, pročitajte još i:

Mali vodič: Zimska trudnica
Viroze u trudnoći
7 tajni nošenja djece
Licem u lice: vrijedno vrijeme
Testovi na genske bolesti
Beba u akciji: pročitajte govor tijela
Psihičko zdravlje nakon porođaja
Kako biti cool mama u internetskim grupama
Recepti za oporavak organizma od blagdana

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.
Naš YouTube kanal čeka da se pretplatite jer uskoro stižu brojna iznenađenja!