Promo

San kozmetika predstavlja Sun Care kremu za sunčanje i daruje mame

san prirodna kozmetika, sunčanje

SAN prirodna kozmetika predstavlja novi dodatak SUN CARE liniji prirodnih proizvoda za zaštitu kože prije, za vrijeme i poslije sunčanja – SAN SUN CARE Kremu za sunčanje SPF15.

SAN SUN CARE krema za sunčanje SPF15 pogodna je za redovno korištenje i zaštitu kože tijekom izlaganja suncu zahvaljujući prirodnim mineralnim filterima. Sadrži beta karoten koji je antioksidans za fotozaštitu kože i regeneraciju kože oštećenu vanjskim ili unutarnjim faktorima.

Uz njega, maslinovo i kokosovo ulje, te shea maslac hrane kožu kako bi ostala cijelo vrijeme mekana, a dekspantenol pridonosi očuvanju hidratacije.

krema za sunčanje, san prirodna kozmetika

Svakodnevna njega i zaštita kože postaje izuzetno važna u ljetnim mjesecima kada je djelovanje vanjskih faktora na našu kožu pojačano. Takvo djelovanje zraka sunca , te njihovih UVB i UVA zraka, omogućavamo i mi svojim čestim boravkom vani.

Kako bismo zaštitili kožu od prebrzog propadanja uslijed većeg izlaganja sunčevom zračenju, kožu treba zaštititi. Osim fizičke zaštite i zaštite zaštitnom odjećom, kožu ćemo zaštititi pravilnim odabirom kreme za sunčanje sa zaštitnim faktorom.

san prirodna kozmetika, sunčanje

Najbolji izbor zaštite naše kože je prirodna kozmetika. Izbjegavanjem sintetičkih kemikalija sprječavamo dodatno oštećenje i isušivanje naše kože. SAN SUN CARE Krema za sunčanje SPF15 svojim sastojcima omogućuje najkvalitetniju zaštitu od sunca, te prehranu, hidrataciju i regeneraciju kože. Za potpunu njegu kože tijekom sunčanja, prekrasan ten i zdravu kožu preporučamo uz kremu koristiti SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten i SAN SUN CARE Umirujući losion poslije sunčanja.

SAN SUN CARE Krema za sunčanje SPF15 je prirodan proizvod, ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise. Dermatološki su testirana. Nije testirana na životinjama. Sadrži maslace, voskove, ulja i eterična ulja prirodnog porijekla.

SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode. SAN PRIRODNU KOZMETIKU možete pronaći u ljekarnama u cijeloj Hrvatskoj ili na www.san10.hr. Proizvodi je tvrtka SAN-10 d.o.o. iz Čakovca, Međimurje.

Darujemo dva poklon paketa SAN prirodne kozmetike iz linije SUN CARE, a svaki paket sadrži Zlatno ulje za preplanuli ten, Kremu za sunčanje SPF 15 i umirujući losion poslije sunčanja.

Na našoj FB stranici ispod objave o SAN prirodnoj kozmetici ostavite komentar #suncare i podijelite objavu pod javno.

Igramo se do petka 28.06.19. do 11 sati. Dobitnice biramo slučajnim odabirom i objavit ćemo u sklopu ovog članka i kao komentar na FB objavi.

Ne zaboravite lajkajti FB stranicu Časopis Mama&Beba i pratiti nas na Instagramu.

♦ Vrijedi samo za Hrvatsku. Dobitnice dostavljaju svoje podatke u inbox naše FB stranice. Podaci koje ostavite koristit će se isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. ♦

Čestitamo Snježani Drugčević i Antonii Jujnović!