Mama

Ružičasta Mama&Beba vas doziva s prodajnih mjesta

jelena babic otasevic

Bez obzira jeste li već odmorili na godišnjem ili je godišnji tek pred vama, sigurni smo da će vam dobro doći ljetno štivo za predah. Idealno – od danas na prodajnim mjestima potražite novi broj časopisa Mama&Beba.

Odbrojavate li dane do godišnjeg? Ili ste se već vratili u kolotečinu? Nije to posebno bitno kad se radi o odmoru i uživanju. Ljeto je doba kad si, bez obzira na sve, priuštimo možda malo više odmora i opuštanja. Ako ništa drugo, izvedite klince u park, napunite im prskalice i nek’ krene zabava, a vi u hladu pročitajte što smo vam pripremili u broju za kolovoz!

Nadamo se da se niste ovo ljeto „opekli“ na crijevne infekcije, a budući da je ljeto još u punom jeku, svakako pročitajte sve o ovim ljetnim napastima kako biste ih izbjegli.

No, ostatak ljeta u ovome je broju obojan bojama zabave i uživancije. Poslužite se našim idejama kako biste klincima uljepšali i osmislili ljeto u dvorištu, te pročitajte zašto je dobro da su ovoga ljeta u takvim aktivnostima što više bosonogi.

Ako ste među onima kojima ljeto prolazi u iščekivanju, možda ćemo vam našim savjetima pomoći da se pripremite za bebu bez stresa. Dobro će vam doći i popis stvari bez kojih je bolje ne izlaziti s bebom.

Oni koji s malom bebom već idu na godišnji, dobro će proučiti sigurno naš specijal, kako bi preduhitrili problematiku spavanja u sasvim drugim okolnostima.

Što da vam još kažemo? Uživajte u lijepim danima, iskoristite ih maksimalno za zabavu na otvorenom, jer nećemo se niti okrenuti, a već ćemo se zavlačiti pod dekice…

Pročitajte još i:

-Primalja: Moj životni poziv
-Rani simptomi trudnoće
-8 tajni za vrijeme na trbuščiću
-Razvoj govora: Jel’ se čujemo?
-Što znači dijagnoza  spina bifida
-Je li teško pronaći mamu prijateljicu?
-Crveni alarm za roditelje
-Zadatak za tatu: odvedite ih na kampiranje

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.