Obitelj

PROBLIS učinkovita zaštita za vas i vaše najmilije

problis, medikor

Spriječite neželjene tegobe i učestale infekcije uha, nosa i grla na prirodan način

Klinički potvrđen učinak

PROblis djeluje na dva načina: preventivno, kao zaštita od pojave infekcije uha, grla i nosa te za ublažavanje već postojećih simptoma.

Čak 60 posto svih odlazaka liječniku povezano je s infekcijama grla i nosa dok 40 posto upala uha, čestih kod male djece, nastaje kao komplikacija infekcija respiratornog sustava.

Usna šupljina jedna je od glavnih ulaznih točaka za respiratorne viruse što ističe kliničku prednost PROblisa u zaštiti protiv uobičajenih virusnih infekcija. PROblis pomaže i u zaštiti od sekundarnih bakterijskih infekcija u bolesnika sa virusnom infekcijom.

Pitajmamu Problis 02
Pitajmamu Problis 03
U Medikoru su za vas odabrali PROblis KIDS i PROblis Junior koji doprinose prirodnoj zaštiti u borbi protiv infekcija uha, grla i nosa.

Inovativni i jedinstveni koncept dodatka prehrani za ciljanu potporu i unos korisnih bakterija. Ukusnog okusa jagode za djecu i odrasle.

PROblis tablete i prašak /vrećice su dodatak prehrani koji sadrži žive kulture mikroorganizama Streptococcus Salivarius K12.

PROblis Junior sadrži i  vitaminom D koji također doprinosi djelovanju imunološkog sustava.

Streptococcus salivarius K12 je jedan od prvih kolonizatora usne šupljine u djeteta. Održavanje mikrobiote uha, grla i nosa se ostvaruje nastanjivanjem tih područja “dobrim” bakterijama gdje bilo koji patogen koji može uzrokovati infekciju neće moći ostvariti uvjete za rast. Također, nakon upotrebe antibiotika, PROblis se preporučuje za uspostavljanje normalne mikrobiote.
problis, upala uhaPotencijalna vrijednost korištenja PROblisa je manje antibiotika, kraća terapija antibiotikom te manje infekcija srednjeg uha i gornjih dišnih putova.

PROblis – prirodno rješenje u tabletama za žvakanje (PROblis KIDS +3) i prašak/vrećica (PROblis Junior +1).
Prirodan dodatak prehrani za zaštitu uha, grla i nosa.

PROblis je dostupan u Medikor drogeriji (Tratinska 58, Zagreb), boljim ljekarnama te na Medikor web shopu.

Foto: promo