Mama

Stiže posljednji mjesec u godini i još jedna čarobna Mama&Beba

Mama&Beba

Dočekali smo ga! Uskoro ulazimo u taj posljednji mjesec u godini, iščekivan i poseban. Ove će godine biti nešto drukčiji, ali ne brinite se, Mama&Beba ostaje ista – uz dašak čarolije, naravno…

Ako nam je nekad trebala čarolija, onda je to sad! Ne mislite li? A prosinac je idealan mjesec za čaroliju, ako pitate mališane. Možda ne morate ponovno početi vjerovati u Djeda Božićnjaka, ali možda vam nova Mama&Beba uspije pokloniti djelić toga.Mama&Beba

Klince u prosincu, osim Djeda Božićnjaka i njegovih poklona, posebno veseli adventski kalendar! A ne možete ih kriviti – svako jutro čeka ih malo iznenađenje, bez obzira u kojem obliku. Mi vam ovoga puta donosimo nešto drukčiji prijedlog – adventski kalendar aktivnosti. Bez obzira na to kako mala i nebitna se vama činila neka aktivnost, klincima će biti pravo uzbuđenje!

Udahnite duboko

Božićni običaji su nešto što klinci posebno vole, a ako još uvijek nemate neke svoje, možda vam mi pomognemo idejama s raznih strana svijeta. Započnite tako neku samo svoju tradiciju i još ćete malo porasti u njihovim očima… No, svakako pripazite da sva ta blagdanska strka ne bude – bebi zbrka. Njih je lako izbaciti iz rutine upravo u prosincu, a to nije nešto što će vam donijeti mir. No, uz malo pažnje i pripreme, te naše savjete, sve će biti u redu!

Strka zbrka ne treba niti trudnicama, pa smo vas odlučili podsjetiti kako provesti mirne i ugodne blagdane s bebom u trbuščiću. No, ako želite ipak prosinac obilježiti tulumarenjem (nemojte uzeti tu riječ zdravo za gotovo), pripremili smo za vas ideje za posluživanje – i trudnica i beba i mališana! Pa kad je party, nek’ je!

Odmor za sve!

Za tate smo pripremili ideje za zabavu mališana. Znate već, dok mama priprema sve one božićne poslastice. Ili jednostavno da mami date malo odmora! Mamama to uvijek treba… Potvrdit će vam to i naša moderna mama, koja umalo da je odustala od intervjua misleći kako – njen kaos nije nešto o čemu mame žele čitati… O, kako se prevarila! A to isto, da mami treba odmora, potvrdit će i mama koja nam je ispričala svoju priču iz života, o tome kako svoje baterije puni pomažući u azilu za pse.

A sigurni smo da bi vam isto rekla i mama s naše naslovnice, Marija Pajić. Iako maleni Ivo ovako spokojno dremucka u njenom naručju, s njim su pune ruke posla! No, to zna svaka mama – nije sve onako kako izgleda, zar ne?

Uglavnom, želimo vam ugodno čitanje prosinačkog izdanja časopisa Mama&Beba!

A osim toga, želimo vam mirne, nasmijane i ugodne blagdane, da ih provedete najbliže onom kako ste ih zamislili! ♥

Pročitajte još i:
  • Policistični jajnici
  • Fotkanje u trudnoći
  • Zašto je važno pratiti bebino vrpoljenje
  • Pozitivno roditeljstvo: Nježno roditeljstvo za nježne godine
  • Dijete u bolnici, roditelj uz krevetić
  • Zima štipa obraze

Pišite nam i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.
Naš YouTube kanal vas čeka da se pretplatite i uživate uz još više sadržaja.