Mama

Novi broj časopisa Mama&Beba za osvježenje u hladu

Nastasja Chiara Petrić, mama i beba

Svako osvježenje dobro vam dođe, sigurni smo. E, pa imamo i mi mali prilog tome – naš novi broj časopisa Mama&Beba!

Nježnost kojom zrači naša srpanjska naslovnica neće vas odvesti na sparinu podnevnog sunca i podsjetiti vas na ljetne vrućine, nego vas potaknuti da sjednete u hlad i u miru pročitate sve što smo za vas pripremili. A pripremili smo sve i svašta!

Mama&Beba

Najviše smo tema, potpuno opravdano, posvetili boravku na otvorenom – u kojem god obliku to bilo. Mjesec odlaska na plažu (možemo ga tako nazvati, zar ne?) zahtijeva i posvećenost tome, pa tako u našem Ultimativnom vodiču za plažu potražite odgovore na sva pitanja koja bi vas mogla zanimati kad krenete s bebama i mališanima na plažu.
A mislili smo i na onaj teži dio, putovanje s klincima, pa smo vam odlučili pomoći našim savjetima za zabavu na putu. No, isto tako, svakako proučite savjete za sprječavanje sunčanice kod mališana.

Kad niste na plaži, nego uživate u blagodatima ljeta na kopnu, možda ćete poželjeti prirediti zabavu na otvorenom za ekipu – ili možda rođendan mališanu! Mislili smo i na to, pa smo vam pripremili brojne savjete, ali i nekoliko recepata za zgodne zalogaje u takvom okruženju.

Upravo te recepte pripremila nam je naša mama s naslovnice – Nastasja Chiara Petrić, profesionalna kuharica koja je javnosti poznato lice postala tijekom kulinarskog showa koji joj je samo dao dodatni poticaj, jer iskustva joj ne manjka! Nemamo svaki dan kuharicu na naslovnici, pa nam je bila posebna čast.

Da ne bismo bili samo opušteni i ležerni, tu su i neke ozbiljnije teme. Na primjer, trudnice će rado pročitati sve o vaginalnim infekcijama, a mame mališana koji se bune protiv pranja zubića zapet će na članku o oralnoj higijeni mališana. Naši su nam stručnjaci pisali i o važnim vitaminima i mineralima.

Ono što bi svaka trudnica i mama trebala pročitati jeste priča jedne mame o poslijeporođajnoj depresiji koja ju je doslovno umalo koštala života, a protiv koje se uspjela izboriti… Niste same, nikad, i ne bojte se potražiti pomoć! Vaši vas mališani trebaju.

Pročitajte još i:

Trudnoća ljeti je… super ili koma?
Hokus pokus, pronađite mališanima fokus!
Olakšajte bebama ljetno spavanje
Srčane mane u djece
Priprema, pozor, opuštanje!
Masaža bebe tatinim rukama
Tata u vodi – zabava zajamčena!

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.