Mama

Osmijeh na lice – stigla je nova Mama&Beba!

Mama&Beba

Iza nas su dva neobična mjeseca koja su promijenila puno toga, a pred nama i vama je novi broj časopisa Mama&Beba! I uvjerit ćemo vas da smo i dalje vaš stari, dobri… ma najbolji časopis za sve one čije živote dotiču bebe i mališani.

Fiju! To je kao onaj izraz olakšanja kad odvalite neku veliku i važnu stvar. A mi smo, eto, na prodajna mjesta poslali naš prvi broj iz „razdoblja poslije korone“. Baš kad su mjere malo popustile, uspjeli smo u miru fotkati jednu vrlo dragu mamu i njezina malenog, malenog dječačića.

Lucija Lugomer stala je pred naše kamere s niti tri mjeseca starim Leonom, a s puno nam je promišljanja i odgovarala na pitanja. Preporučamo da pročitate što nam je rekla ova draga mama.

Mama&Beba

Imamo u ovom broju časopisa Mama&Beba još zanimljivih mama i tata, onih koji se nisu dali omesti na svom putu, ma koji on bio. Baš kako bi i trebalo biti.

Ljeto ide, svi bi na more – ili barem ikamo za promjenu, svi bi van, uživati u toplim sunčevim zrakama. E, pa upravo smo tome posvetili naš specijal u kojem smo pokrili baš sve što bi vas moglo zanimati.

No, tu je još tema koje idu u smjeru ljeta, kao na primjer pelenski osip, za koji ćemo vam otkriti kako ga spriječiti, ali i liječiti kad do njega već dođe. Tu je i jedna vrlo, vrlo ozbiljna – sigurna vožnja u autu, koja će vas podsjetiti (ako vam to treba) na to da dijete NIKADA ne smijete ostavljati u autu samo, a naročito ljeti.

Pisali smo u ovom broju o mnogočemu, pa tako i o kontracepciji nakon porođaja, bolesti šaka, usta i stopala, kako pomoći bebi na ostvarivanju važnog cilja – sjedenja… Mame će sigurno zanimati kako ostati cool kad ih mališani izbace iz takta, a ideje su sasvim ostvarive!

Sve u svemu, sigurni smo da ćete pronaći u ovom našem broju, kao i u svakom, mnoštvo zabavnih tema koje će vam pomoći, dati vam ideju, otkriti nešto novo ili vas jednostavno razveseliti.

Uživamo pripremati sve to za vas i iz mjeseca u mjesec stavljati vam osmijeh na lice!

Pišite nam i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.
Naš YouTube kanal vas čeka da se pretplatite i uživate uz još više sadržaja.