Mama

Novi jesenski počeci uz novi broj časopisa Mama&Beba

maja cvjetković kević

Jesen donosi nove početke

Iako u rujnu već počinjemo razmišljati o jeseni kad u prirodi sve nekako završava, iako ćemo prije reći da je završilo ljeto, nego da počinje jesen, rujan je ipak za mnoge nekakav novi početak. Tu je nova školska godina, nova vrtićka godina, za neke nova svakodnevica, a tu je i novi broj časopisa Mama&Beba!

maja svjetković kević
Mama&Beba
Svjesni novih početaka, pripremili smo za vas neke teme koje će vam te nove početke olakšati.

U našoj temi Krećemo u vrtić podsjetili smo vas na neke važne stvari koje možda već i znate, ali nije zgorega obnoviti znanje sad kad ta vaša naučena teorija postaje praksa. Kako bismo vam doma olakšali pripreme za te iste vrtićke dane, pitali smo stručnjake kako organizirati ormar – znamo koliko su jutra jednostavnija ako je tamo sve na svome mjestu i pregledno.

Rujan donosi i nove aktivnosti, a svakog roditelja zanima kako odabrati pravu aktivnost na koju bi upisali svog mališana, pa vam i o tome donosimo riječ stručnjaka. A kako bi vaš mališan imao dovoljno energije za te nove početke, pripremili smo za vas šarenu povrtnu revoluciju! Naučite kako mališane naviknuti na povrće koje često teško prolazi kod njih.

Naše trudnice nikad ne zaboravljamo, a u ovome broju mogu pročitati kako se vrlo, vrlo jednostavnom vježbom mogu pripremiti za porođaj, ali mogu se odmah pripremiti i na skokove u razvoju, jer oni nastupaju kod beba vrlo brzo nakon porođaja, pa je dobro znati što ih očekuje.

Mama i tata – intervju s poznatim roditeljima

Svoja roditeljska iskustva u ovome su broju podijelili manekenka Maja Cvjetković Kević i dizajner nakita Danijel Hrg. Dok je mama Maja sa svojom Vitom u skladu sa svojim zanimanjem odradila jedan vrlo profesionalan shooting za koji je pripremila predivan stajling, tata Danijel, u skladu je sa svojim razigranim zanimanjem, odradio sa svojom Doroteom jedno vrlo otkvačeno snimanje. Oduševit će vas i jedni i drugi!

U broju još pročitajte:

  • Endometrioza – kako je prepoznati i liječiti
  • Pfapa sindrom – temperature bez pokrića
  • Smijte se – koje su blagodati bebina osmijeha
  • Priča iz života – Luckasta obitelj malenog Luke živi za – danas!
  • Tatin kutak – zašto je dobro kad tata čita klincima
  • Želimo vam što bezbolniji povratak u svakodnevicu, divne nove početke i jednu lijepu jesen!

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.