Mama

Novi broj Mama&Bebe Novu će godinu dočekati na prodajnim mjestima

mama i beba, Mia Anočić Valentić
Mama&Beba

Novo, novo, novo! To je ono što nas drži u laganom uzbuđenju na kraju svake godine, dok žurimo ka tom novom, koje je, uvijek mislimo, bolje od starog. Je li naš broj bolji, to ćemo ostaviti vama na sud, ali je sasvim sigurno – nov!

Bez obzira nabavili primjerak časopisa u posljednjim danima stare godine ili u novoj, nadamo se da ćete jednako uživati u njemu! Znamo da smo mi uživali stvarajući ga, baš kao što to možemo reći i za svaki broj iza nas, a obećati da ćemo nastaviti sa svakim brojem pred nama.

Na našoj naslovnici koja nas uvodi u 2019. godinu predstavljamo vam malu legendu Marlija i njegovu mamu Miju Anočić Valentić. Ova mlada i svestrana glumica našalila se da je morala roditi kako bi došla na naslovnicu, a i ostatak intervjua će vas nasmijati i zabaviti.

novi broj, časopis

Siječanj je prvi pravi zimski mjesec, pa stoga donosimo nekoliko zimskih tema. Tu su ideje kako zabaviti najmlađe na svježem zraku, te kojim se zimskim aktivnostima mogu baviti oni malo veći mališani.

I za tatu smo ovoga puta pripremili ideje kako zabaviti klince kod kuće, a ujedno stvoriti i uspomene. Kad treba zabaviti one najmanje, to se čini lako, ali nije. Posebno da to bude mudra zabava koja će im koristiti, a upravo takve ideje za vrijeme na trbuščiću vam donose naše nove suradnice.

Kakav bi ovo bio siječanjski broj da u njemu nema barem jedna tema o štednji i horoskop? Osam koraka u svjetliju budućnost pomoći će vam idejama za uštedu novčića za mališane, a horoskop smo ovoga puta posvetili trudnicama.

Budući da su nam mame najvažnije, moramo izdvojiti i dvije mame koje su nam ispričale svoje priče – dizajnerica Anita Pokrivač i blogerica Eva Lozina, poznatija kao Nepopolna mama.

Tu je, naravno, još tema koje će vas zaintrigirati, ali i zabaviti!

  • Pozdrav iz unutrašnjosti – upoznajte svoju bebu
  • Mučnina u trudnoći
  • Bebica je stigla – kako preživjeti dane nakon porođaja
  • Neurorizično dijete – što ta „dijagnoza“ podrazumijeva
  • Vraćam se uskoro – Odvajanje bez muke
  • Recept – Zima na tanjuru

Želimo vam sretnu 2019. godinu, ispunjenu smijehom vaših najmilijih!

 

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.