Mama

Čitajte novi broj časopisa Mama&Beba uz dekicu, čaj i fini kolač

Mama&Beba

Nije loše, zar ne? Jesen nam uvijek dođe kao neko smirenje nakon ludog ljeta. Iako nosi nove obveze, iako nosi i kiše, nekako nam uvijek pomalo i dobro dođe. Posebno kad uz nju stiže i novi broj časopisa Mama&Beba.

Mama&Beba

Ako pitate mališane na što ih jesen podsjeća, vjerojatno će vam, između ostalog, spomenuti i šuštanje lišća, trčanje kroz suho lišće. Pa tko to ne bi obožavao?! Iako smo sigurni da vam ne treba puno ideja za zabavu u lišću, možda će vam neke ipak dobro doći. Na primjer, da preusmjerite energiju uloženu u nasumično razbacivanje lišća…

No, kako god radili, kako vam god odgovaralo zabaviti mališana, ne brinite se – radite dobar posao! Mama&Beba je tu da vas podsjeti na to. Onda kad je najteže pregurati, u onom razdoblju kad beba tek stigne, imate u sebi energiju koja je potrebna za to. Vi ste mama! A mi smo tu da vas dodatno ohrabrimo i upravo o tome pišemo u ovome broju. Ohrabrenje i pomoć potražite i od partnera, ne ustručavajte se! Pročitajte sve o tome koliko je važna dobra komunikacija roditelja.

Pisali smo i o jednoj vrlo važnoj temi – može li se razmaziti djecu. Ono što vam sa sigurnošću možemo reći jest: ljubavlju se ne može razmaziti djecu! Sigurni smo da će vas privući ovaj tekst naših dragih suradnica iz Udruge Roda. No, za mame koje muku muče s onima najmanjima tu je naš specijal – o dohrani. Ta je dohrana nešto oko čega mnoge mame razbijaju glavu, mučeći se dokučiti zašto dijete neće jest, je li pojelo dovoljno… Pokušali smo odgovoriti na neka pitanja!

Što još možete u našem listopadskom broju pročitati?

Puno osobnih priča i puno iskustava poznatih i onih manje poznatih, ali niti trunčicu manje vrijednih, mama. To je nešto što volimo pročitati, na trenutak virnuti u nečiji život… U ovom broju vrata svoga stana otvorila nam je Rajna Raguž, fotografkinja i mama troje djece, a svi je se sjećamo kao dotad najmlađe Miss Hrvatske.

I još…

  • Torba za rodilište: što sve ponijeti
  • Endometrioza: nemaligna bolest kroničnog tijeka
  • Srčani šum: Je li uvijek bezazlen?
  • Ja, ja, ja: kako mališana izvesti na pravi put
  • Priča iz života: Živimo za danas
  • Tata na zadatku: Obitelj prije svega
Ma znate što? Dekica, čaj, fini kolač i… Mama&Beba u ruke!

Pišite nam i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.
Naš YouTube kanal vas čeka da se pretplatite i uživate uz još više sadržaja.