Mama

Nova Mama&Beba stiže na vrijeme za rujanske početke

Mnogi će rujan dočekati spremni za neki novi početak, neki će ga se malo pribojavati, neki jednostavno ne mogu dočekati… U svakom od tih slučajeva časopis Mama&Beba je tu da vam pravi društvo. Dobro društvo, naravno!

Jeste li spremni za još jedan, sasvim drukčiji rujan? Nećemo se čuditi ako odgovorite da niste. A jeste li spremni za sve ono što vam donosi novi broj časopisa Mama&Beba? Naravno da jeste! Lako je biti spreman za zabavne, opuštajuće i poučne stvari. A ne sumnjamo da časopis Mama&Beba možete povezati upravo s takvim stvarima. A što smo vam u ovom broju pripremili, pitate se?Antonija Mišura Sandrić

Središnji dio časopisa, naš specijal, posvetili smo onim divnim i teškim – prvim danima s novorođenčetom kod kuće. Sve one nedoumice i sve zagonetke pokušali smo riješiti, a vi provjerite jesmo li barem dio uspjeli. Govorimo i o prvim zubićima, o igri loptom (kroz koju se puno uči), o ljubaznosti kojoj mi učimo djecu od najranije dobi…

Sigurni smo da ćete sve to dobro proučiti, posebno ako je vaš trbuščić još tu i ako vas sve to tek očekuje. A ako vas prije toga očekuje kojim slučajem inducirani porođaj, sigurno se pribojavate. No, mi smo vam pripremili temu kako da vam to bude pozitivno iskustvo. A kad sve to bude iza vas, kad već zaboravite te prve dane kojih se pribojavate, dobro je spremno dočekati ono razdoblje kad shvatite da vaše tijelo nije isto kao prije. Volite svoje tijelo i nakon porođaja! Upravo smo tome posvetili jednu našu temu i nju obavezno pročitajte!

I tako, pronađite vrijeme za sebe i pročitajte ono što vas zanima, a možda vam se nešto neočekivano svidi. Nadamo se da ćete uživati i u fotografijama i intervjuu s dvije Šibenčanke – malenom Tarom i njenom mamom, našom poznatom košarkašicom Antonijom Sandrić (ex. Mišura).

Pripremili smo vam još:
  • Visoki krvni tlak u trudnoći – nemojte ga zanemariti
  • Peta bolest – sve o bolesti neobična naziva
  • Njam recepti – bundeva, kraljica rujna
  • Hej, sanjalice – kako s mališanima koji često odlutaju mislima
  • Priča iz života – Poseban znamen malog junaka
  • Moderna mama – Mama psihologinja

Pišite nam i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.
Naš YouTube kanal vas čeka da se pretplatite i uživate uz još više sadržaja.