Mama

Ne brinite se, i ovoga je mjeseca časopis Mama&Beba tu za vas

Mama&Beba

Možda nas niste na prvu prepoznali, ali to smo i dalje mi! 🙂 Ne brinite se, časopis Mama&Beba je tu i dalje za vas!

Da, ovo je naša prva naslovnica (u naših gotovo 14 godina izlaženja) na kojoj nije mama sa svojom bebom. Neobično je i nama, a vjerujemo i vama, ali ovo su takva, neobična, vremena. Mi smo samo u danim okolnostima dali sve od sebe da ostanemo tu i budemo i dalje rado čitano štivo.

Jer, vremena sad barem imamo, zar ne?

Ili možda ipak ne. Imaju vremena neki koji su kod kuće, bez mališana. Mame i tate koji čitaju ove naše retke sigurni smo nemaju vremena na pretek niti ovih dana. Sve vam je poznato, zar ne? No, pronaći će se, ipak, koji trenutak mira za prolistati ovaj naš broj… Tek toliko da vas vrati u neka normalna vremena.Mama&Beba

Upravo o ovim vremenima porazgovarali smo s nekim mamama koje smo već imali zadovoljstvo ugostiti na naslovnicama posljednjih godina. Pitali smo ih kako im je bilo u izolaciji, kako su provodile dane s klincima i što im najviše nedostaje… A one su s nama podijelile svoja iskustva i neke svoje „izolacijske“ fotkice.

A imat ćete u časopisu još puno toga pročitati, naravno. Mnoge sad zanima kako će izgledati povratak u vrtiće, jer mnogi će mališani prolaziti ponovnu adaptaciju, dodatno otežanu raznim čimbenicima. Upravo zato upitali smo stručnjake kako se postaviti i kako mališanima olakšati povratak.

Dok ste još u #ostanidoma fazi, sigurno će se naći onih koji će pomisliti na skidanje pelena. Naš specijal će vam u tome pomoći! A dobro će vam doći i tema o važnosti dječjeg crtanja od najranijih dana. Sigurno ste se ovih dana nacrtali svega i svačega…

Postoji nešto što je mnogim roditeljima poljuljano u ovom razdoblju iza nas, koje još uvijek nije gotovo. Samopouzdanje. Puno je razloga za to, ali nećemo njima poklanjati previše pažnje – mi ćemo vam pomoći ponovno ga vratiti! A ono najvažnije je, čini nam se nakon cijele ove ludnice, klincima posvetiti našu nepodijeljenu pažnju. Upravo to je ono što ćemo vam pokušati dočarati, a mame time mogu počastiti sebe u mjesecu u kojem je i važan Majčin dan.

Nismo zaboravili ni tate. 🙂 Tatama donosimo 12 savjeta koji će im pomoći da postanu još bolji tate –  supertate!

Ma, vjerujte nam, svatko će imati što pročitati! A znate što? Nije uopće loše doma imati broj koji je PRVI po nečem. Tko zna kamo će nas M&B putovi odvesti, pa možda ovaj broj bude raritet… Nadamo se da hoće!

Pročitajte još i:
  • Četiri porođajna doba
  • Priča s poroda
  • Peludna groznica u trudnoći
  • Streptokok: Uzročnik šarlaha i angina
  • Mame, super ste!

Pišite nam i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.
Naš YouTube kanal vas čeka da se pretplatite i uživate uz još više sadržaja.