Mama

Na godišnji ponesite i novi broj časopisa Mama&Beba

Cijele godine nekako čekamo to ljeto, bez obzira bili ljubitelji ljeta ili ne, jer – ljeti dolazi taj željno iščekivani godišnji.

 

Ljeto je tu, sigurni smo da ste već malo odmorili i da vas najbolji dio tek čeka. A na godišnji ne zaboravite ponijeti novi broj našeg časopisa koji je od danas u prodaji!

mama&beba ivana maric
Mama&Beba

Upravo smo odmoru, odnosno slobodnom vremenu koje ćete provesti s mališanima ljeti, posvetili veliki dio ovoga broja.

Putovanje s klincima je ono što roditeljima uvijek zadaje glavobolje, ali uz naše savjete nadamo se da će biti jednostavnije.
Jednako kao što će daleko jednostavnije biti osmisliti zabavu – u vrtu ili na plaži, s mamom ili tatom – uz naše ideje koje će oduševiti i roditelje i mališane.

No, kako biste bili na oprezu, tu su naši članci stručnjaka koji upozoravaju na opasnosti sunčanice, te savjetuju na što paziti kada se sunčate s trbuščićem. Podsjećamo vas i na opasnosti, ali i lijepe, predivne strane mališana u vodi!

A kad su mališani u vodi, ili blizu vode, ili barem na godišnjem u vašoj blizini, možda vam zatrebaju i savjeti ili ohrabrenje za odvikavanje od pelena – tu smo!

Mame (a sigurni smo i tate) uvijek vole pročitati naš intervjue. Ovoga puta na naslovnici je naša pjevačica Ivana Marić, a ugostili smo je ponovno, nakon gotovo 8 godina, zajedno s njenom Verom Monikom.

Naša „Moderna mama“, pak, je mama Sonja, koja je nedavno osmislila i organizirala izložbu koja je odala počast majčinstvu – onakvom kakvo jest. U priči koju nam je napisala Riječanka Dajana saznajte kako i zašto je ona toliko željela i kako je ostvarila svoj san – volonterski rad s djecom s posebnim potrebama.

Pored ovih tema koje će vam sigurno zaokupiti pažnju, u novom broju pročitajte još i:

  • Gniježđenje u trudnoći
  • Kako povećati proizvodnju mlijeka prehranom
  • Podesite bebin ritam spavanja
  • Kako organizirati proslavu rođendan na otvorenom
  • Na što paziti kad beba stiže u kuću sa psom
  • Pronađite svoju mamu prijateljicu

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.