Mama

Mjesec ljubavi uz novi broj časopisa Mama&Beba

Iako se veljaču može na puno načina opisati, „mjesec ljubavi“ nam je nekako uvijek najdraži opis tog mjeseca.
Mama&Beba, kao i svaki put, savršeno se uklapa u taj opis, jer – ima li veće ljubavi od one između mame i bebe?

 

Ovaj put s naše vam se naslovnice smiješi slatka Gita koja bez problema nasmije svoju mamu, kojoj ime znate – Doris Pinčić Rogoznica

 

Prije četiri godine Doris je u svom naručju na našoj naslovnici držala Gitina starijeg brata Donata, a sada, uz svojih dvoje mališana, odlučno poručuje – Volim biti mama!

I mi je u potpunosti razumijemo!

 

I naš tata u ovome broju, košarkaš Cibone Damir Markota, bez razmišljanja će reći – Obitelj mi je sve! Nas je ovaj nježni div osvojio, a sigurni smo da će i vas. A osvojit će vas i priča koju je za vas i nas ispričala naša vjerna čitateljica kojoj se život takoreći u mjesec dana potpuno promijenio i pretvorio u borbu s bolesti. Ovu je bitku uz pomoć obitelji dobila!

Da ne izgubite živce!

No, osim naših životnih priča i sugovornika, u ovom ćete broju pronaći puno toga zbog čega ćete poželjeti nabaviti naš novi broj. Trudnice će sigurno sa zanimanjem pročitati našu temu o porođaju kod kuće u kojoj se naš novi stručni suradnik pita – zašto to nije uređeno kako treba u našoj državi.

One koje su porođaj već odradile imat će, naravno, pregršt tema na izbor. Tantrumi – tko ne bi poželio pročitati o tantrumima? To je nešto što svakog roditelja zadesi, prije ili kasnije. I ponekad potpuno izbezumi. Nije od tog opisa daleko niti onaj fenomen malih izbirljivaca u hrani – da, znamo koliko vas to može izluditi! Možda naši savjeti pomognu… A ako vas vaši mališani u potpunosti izlude, pročitajte svakako Vodič do strpljenja i naučite kako – ne izgubiti živce.

Naravno, tu je i tatin kutak – a tamo u ovom broju možete pronaći savjete kako čokoladom osvojiti mamu i kako s klincima provesti što ljepše trenutke za pamćenje.

Ne živcirajte se i volite se!

Pročitajte još i:
  • Mmm, jede mi se… – dešifrirajte svoje trudničke prohtjeve
  • Zaštitite bebu od gripe
  • Kako da vaš mališan priča više
  • Kako bebi pomoći da podrgine
  • Prvi posjet logopedu
  • Specijal: Neka 2019. bude godina za spavanje!
  • Dojenje “to go”
  • Pukao mi je vodenjak – i nije bilo kao na filmu
  • 5 romantičnih ideja za Valentinovo mame i tate

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.