Mama

M&B vremeplov – na današnji dan 2006. izašao je prvi broj časopisa Mama&Beba

Punih je 13 godina prošlo otkad se časopis Mama&Beba pojavio na kioscima!

Ne treba reći da se svašta promijenilo u tom razdoblju, ali od prvoga dana do danas svi oni koji su prošli kroz redakciju i svi oni koji su uzeli naš časopis u ruke znaju da je najveća želja redakcije i svih suradnika mamama i tatama olakšati njihov važan i divan, ali ponekad težak posao zvan roditeljstvo. Vjerujemo da nam polazi za rukom!

Na početku bijaše strka!

Vladalo je poprilično uzbuđenje u redakciji tog 29. studenog 2006. godine. Čekalo se na kioscima ugledati naslovnicu s koje se smiješila mama Maja Vučić sa svojom Gitom, danas tinejdžericom.
Bio je to veliki događaj!

A kako su tek izgledali dani prije tog! Trčalo se po redakciji amo-tamo, polirali su se tekstovi, provjeravale fotografije, baš onako filmski.
Jer, nije bilo lako. Časopis je trebao imati vrlo osjetljivo čitateljstvo. Nije mala stvar davati savjete nekom tko se brine o najvažnijim stvorenjima na ovom planetu, a ne pametovati.

Zbog vas

Upravo je zato od prvoga broja slogan časopisa,…jer tko zna bolje od mame! i iza tog i dalje stojimo. Pa sretan nam 13. rođendan!

Niti u jednom trenutku nismo pomislili odustati. Mijenjali su se suradnici, novinari, mijenjale su se urednice, izmjenjivale su se mame na našim naslovnicama, a nikad nam u središtu naše pažnje nisu prestale biti – bebe, mame, trudnice, tate.

I baš svako pismo, svaki mail, svaka poruka i baš svaka fotografija koju smo dobili daju nam do znanja da činimo nešto dobro!

Hvala vam što ste uz nas!

DARIVANJE!
Sasvim slučajno, obljetnica izlaska časopisa baš je na popularni Crni petak, pa ne želimo ni mi biti izvan toga.
No, kod nas je popust ni manje ni više nego 100%, i to za tri naše čitateljice koje će dobiti tromjesečnu pretplatu na časopis Mama&Beba.

Sve što trebate napraviti je na našoj FB stranici u komentar ispod statusa o ovom darivanju tagirati dvije mame i podijeliti objavu pod javno.

Možete komentirati koliko god puta želite, ali tagirajte druge mame.

Igramo se do ponedjeljka 02.12.19. do 12 sati kada ćemo u sklopu ovog članka objaviti imena dobitnica.

Darivanje vrijedi za Hrvatsku, a dobitnice nakon objave dostavljaju svoje podatke u inbox naše FB stranice.

Sretno!

Čestitamo našim novim pretplatnicama!
mama&beba