Mama

Marija Pajić (RTL): Nažalost, za Uskrs smo u samoizolaciji…

Marija Pajić

Marija Pajić RTL-ova je novinarka i reporterka u magazinu Exkluziv, ujedno je i mama sedmomjesečnog Ive. Upoznali smo je u prosincu 2020. kada je sa malenim Ivom uljepšala naslovnicu Mame&Bebe.

S obzirom na to da će ovaj Uskrs, uostalom kao i prošli, biti nešto drugačiji od prethodnih, pitali smo je kako ga provodi i što će se sve naći na njihovom blagdanskom stolu. Nažalost, mama Marija Pajić, maleni Ivo i tata Uskrs će provesti u samoizolaciji:

“S obzirom na to da su stigla vremena u kojima je bitnije biti negativan nego pozitivan, mi negativni smo se zatvorili doma i širimo pozitivnu energiju”, rekla nam je Marija Pajić.

marija pajićFoto: privatni album

Nova nada!

“Kako su neki u mojoj blizini dobili koronu, nećemo se vidjeti ni s mojim roditeljima što me poprilično rastužuje. Mamin uskršnji doručak je nešto najbolje ikad!” No, ipak će pokušati dočarati mamin čarobni doručak za svoje dečke: “Ja ću se potruditi da bude barem upola takav. Imamo spremna jaja, šunku, hren, mladi luk, meso, kolače i sve što naša linija ne može podnijeti. No,  što je tu je”.

Marijin sinčić Ivo je u fazi kada sve stavlja u usta, pa ne sudjeluje u ukrašavanju pisanica. Ipak, od ukrašavanja pisanica nije odustala!
“Ove godine ću bojati pisanice u bijelo, a svakako će jedna pisanica biti s Ivinim imenom!”

Marija je usprkos činjenici da će Uskrs provesti u samoizolaciji vrlo pozitivna, pa kaže “najbitnije je da smo svi zdravi i skupa, a ostalo ćemo lako, ipak je Uskrs simbol nade i novog početka”!

Foto: Privatni album/ Mama&Beba